Milyen sminkeket vegyek bővebben lent?
Sziasztok!
Olyanok kellenénk amiket be lehet szerezni a Dm-ben vagy a Rossman-ban. Leírom mik kellenek és ha valakinek eszébe jut rá valami ami neki már bevált akkor válaszoljon légyszi <3
Highlihter
Szemhéjpuder paletta (világos és sötét barna/fekete)
Pirosító
Szemceruza (barna vagy fekete, fehér ) puha vagy kemény? nem értem a különbséget
Bronzosító (igazából bronzosítót lehet nem fogok venni)
Kontúr paletta
Matt rúzs/szájfény
Szájceruza
Szempilla göndörítő
Primer
Fényvédő
Esetleg ha még valamit szerintetek jó volna hogyha vennék írjátok le.
Köszi :)
Amire pénzed van és ami megtetszik.
A sminkcuccok annyira egyéni preferencia kérdése, ami másnak bejön, lehet, neked nm fog tetszeni.
Menj fel a krémmániára és ott nézelődj, szerintem ott több véleményt fogsz olvasni, mint itt.
Maybelline Mastrerchrome highlightereket dicsérik.
Essence paletták közt vannak nagyon jók, de változó a minőség, nézz utána Krémmánián az adott terméknek amit kinéztél! A Revolution palettákat is sokan dicsérik, én pl utálom őket.
Pirosító: Az Essence nem tartós. Most a Rival Loves Me krémpirosító stickjéről beszél mindenki, de szerintem elég sok jó drogériás pirosító van, nézz ki egyet, aztán olvass utána krémmánián.
Szemceruza: Essence Kajal Pencil, 350 forint, nekem az 5000 Ft-os ceruzámat is lekörözte.
Physicians Formula Butter Bronzer/Lovely Chocolate Bronzer/Maybelline City Bronzer, sok jó drogériás bronzosító van.
Kontúr paletta: Revolution szerintem elég jó. Max Factor a legrosszabb, amit valaha próbáltam, az Essence/Trend it Up/Alverde pedig nem tartós.
Matt rúzs: Maybelline Supertsay matt rúzsok, Vivienne Sabo folyékony rúzsok, Maybelline Lifter Gloss/Essence szájfény, sok jó drogériás ajaktermék van, de ezek a legnépszerűbbek.
Essence szájceruzái mind jók.
Szempillagöndörítőt csak válassz egyet, ami szimpatikus. Nem nagyon van választék.
Primer...milyen primer? Hidratáló? Mattító? Pórusfeltöltő? Esetleg színkorrekciós? A Maybelline primerei nagyon jók, ott válogass.
Szempillaspirálod van? Alapozód/BB krémed? Mert ha szemsminket készítesz, ahhoz alap a spirál, ha pedig primert használsz, akkor egy alapozó. Maybelline/Essence spirálok nagyon jók, és a Bourjois BB krém is. L'Oréal True Match alapozót dicsérik még rengetegen. Ha már arcsminket készítesz, akkor azt le kell fixálnod púderrel. Bourjois/Rimmel nagyon jó.
Arcápolás:
Fényvédő: Eucerin/La Roche Posay a gyógyszertárakból, ha neked mindenképp drogériás kell, akkor a DM-ből a Sundance jó és olcsó.
Ha sminkelsz, azt le kell mosnod. Micellás víz (pl. rózsaszín Garnier) este, aztán egy géles/olajos arctisztító. Patikából nagyon jó a CeraVe, de drogériákban is van rengeteg.
Illetve egy hidratálókrém sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!