Nők! Viseltek fülbevalót vagy fülpiercinget?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 30. 10:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindig benne van a fülemben.
Általában benne van a fülemben.
Hol hordom, hol nem.
Általában nincs benne a fülemben.
Soha nem hordok ékszert a fülemben.
Nincs kilyukasztva a fülem.
68 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de soha nem hordok ékszert, maximum nyakláncot.
2/17 A kérdező kommentje:
#1-es! Lehet, hogy zavar ha van valami a bőrödön.
2021. ápr. 30. 10:17
3/17 anonim válasza:
Régebben minden nap viseltem fülbevalót, de néhány éve érzékenyebb lett a fülem, most már csak az aranyat/orvosi fémet bírja, azóta ritkán hordok.
4/17 anonim válasza:
Kamaszkoromban kb 16 lyuk volt összesen a két fülemben, de később hagytam benőni, azóta nincs fülbevalóm és nem is hiányzik.
5/17 anonim válasza:
Van több fülpiercingem is, illetve a fülcimpámban is több lyuk van. A fülpiercingeket mindig hordom, mert ha már kiveszem őket 1-2 napra, akkor szenvedek avval, hogy visszarakjam őket. Egyedül a fülcimpámban ugye van az "alap" fülbevaló, ami kiskoromban lett szúrva, na, sokszor van, hogy ott nem hordok fülbevalót, volt amikor ott évekig nem volt fülbevaló, de máshol mindig van.
6/17 A kérdező kommentje:
#4-es!
Nem irritálta a füledet az a sok fém?
2021. ápr. 30. 11:03
7/17 Metionin válasza:
Igen, egyik fülemben 3 lyuk van, a másikban 5. Piercingek, sosem veszem ki csak amíg cserélem őket.
8/17 anonim válasza:
4 es vagyok, Nem irritált, imádtam, a nagyját én szúrtam magamnak szóval csodálkozom, hogy nem gyulladt be :D Viszont egyszer egy barátnőm a nyakamba ugrott találkozáskor és kitépett kettőt, akkor szedtem ki őket és utána már nem volt nagyon affinitásom visszatenni, aztán szépen be is forrt mind.
9/17 anonim válasza:
Regen imadtam az ekszereket
Otvosnek is tanultam, árultam is meskan amiket csinaltam.
10 evvel kesobb, meg mar folosleges kacatoknak gondolom oket
Es a fulbevalot is kiszedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!