Mi a véleményetek / tapasztalatotok a fülpiercingről? (porcban)
Van már fülbevalóm de szeretnék valamilyen piercinget, de nem akarok nagyon extrémet, valami visszafogottat csak. Arra gondoltam hogy a fülpiercing nem annyira extrém mivel fülbevaló is normális már és az hasonlít raá
Szóval szerintetek érdemes-e, vagy megéri-e csináltatni? Ha igen, hány éves kortól?
Ez az "érdemes-e" kérdés... Igazából szerintem itt nincs olyan, hogy érdemes vagy sem. Én pl. szeretem az ékszereket, és a fülbevalók, piercingek is nagyon tetszenek, ezért is van nekem is.
Szerintem egyik fülpiercing sem extrém. Nekem jelenleg négy hónapja van egy helix a fülemben, és negyed annyi szenvedés sem volt vele, mint a cimpában levő lyukakkal. Nem gyulladt be, nem is fájt, szóval tényleg abszolút fájdalommentes volt az egész.
Hány éves kortól? Hány éves kortól elfogadható, vagy hány éves kortól vállalják a piercingesek? Szerintem a 14-15 éveseknek már simán okés pl. a helix, meg ilyesmi. Én anno mikor kérdeztem, sok piercinges 18 év alatt nem vállalt, volt, aki 16 éves kortól szülői beleegyezéssel, de volt olyan is, aki 11-12 éves kortól vállalta (amit abszolúte nem támogatok, és amúgy az is rendes piercinges volt, nem kozmetikus). ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!