Milyen körömlakkmárkákat használtok és mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban?
Mikor még a brands.hu-n árultak Orly körömlakkokat, megrendeltem vagy 60-at, ez volt pár éve (4 biztosan), és azóta is használom őket, egy darab nem száradt be.
Avonból van pár, bár a legszebb színek eltűntek, és "anyuka" színeket árulnak helyettük. (Hova tűnt az Arctic Waters?)
Catrice-nek nagyon jók vannak, és mindig hülyének néznek, mert annyit röhögök a fantázianevükön. :) Álommeló lenne ilyeneket kitalálni. (Milyen színű lehet: Berry Potter and Plumbledore? XD)
Essence-t szeretem még és a Rimmel-t, olcsók és szépek a színek, nem csak a már fent említett nude-pink-piros-bordó mentén haladnak.
És most látom, hogy egy NYC szín van a körmömön, bár tőlük csak kettő csodaszép kékem van.
Szerintem mind jók, egyik sem jön le indokolatlanul hamar. De használok egy Essence-es géles fedőlakkot, amitől szebb lesz.
Moyra a kedvencem. Hosszú ideig fent marad, szép színe van.
Ezen kívül catrice-t szintén szeretem. Nálam viszonylag tartós és gyorsan szárad. Opi is hamar szárad, sokféle szín van belőle és tartósabb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!