Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan kérjem el a szemceruzát...

Hogyan kérjem el a szemceruzát a tesómtól?

Figyelt kérdés
Ez egy nagyon hülye kérdés.. de muszály segitenetek. még csak 1szer húztam ki a szememet, kb fél éve.. és 14 éves vagyok.: || ilyenkor már mindenki kihuzza csak én nem. nekem nincs szemcerkám, csak a tesómnak, meg anyumnak... és félek megkérdezni őket hogy használhatom-e. a fekete szemceruza kicsinyíti s nsgy szememet. ma szeretném kihúzni, buliba. de mégis hogyan kérjem meg a tesómat hogy adja oda, ha mindig veszekszünk, és ha elkérem tőle akkor elkezd giccsparádézni meg ilyenek? lécci segítsetek
2010. aug. 21. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%

"ilyenkor már mindenki kihuzza csak én nem"

oké..xd én 16éves vagyok és kb évente 2x ha kihúzom xd.. m1:D

hát csórd el tőle,hha tudod,h nem megy sehova d:

2010. aug. 21. 12:53
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Az élet nagy problémái... Nyugodtan pontozz le :)
2010. aug. 21. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

hát max kérd el anyudtól ha tesóddal mindig veszekedtek vagy ne is szólj nekik nagy cucc ha kérdezés nélkül elveszed és kihúzod vele...

amúgy meg ha ennyire szeretnél hát vegyél egyet magadnak

2010. aug. 21. 13:01
 4/11 anonim válasza:
11%

Szia Kata!

ezt a kérdést tudom hogy te írtad, mert most beszéltünk erröl..szóval, szerintem ne húzd ki a szemed, mert nem áll jól neked.. amúgy meg nagy szem?:O hiszen mandulaszemed van:O

néha nemértelek.. amúgy meg a tesód 26 éves, még jó hogy kihúzza a szemét.. na mindegy ennyit akartam írni(:

szia

2010. aug. 21. 13:08
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek..utolsó válaszíró vagyis DORINA, lécci ne szólj te ebbe bele, de azért köszi hogy írtál:)
2010. aug. 21. 13:09
 6/11 anonim ***** válasza:
ccccccc:D
2010. aug. 21. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:

sziaaa:)

fogd a zsebpénzed és irány a bolt vegyél 1 szemceruzát ami csak a tiéd (500-600 Ft-ért már kapsz)

am szerintem a mandula szemű lányok tök szépek és jól áll nekik ha ki van húzva a szemük sőt ha még ilyen kreolos bőröd is van mellés rózsaszín szemhéjfestékkel gyönyörű lehetsz:)

2010. aug. 21. 13:54
 8/11 anonim ***** válasza:
ennyi:D
2010. aug. 21. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
vaaaaaaaagy egyszerűen kérd meg valamelyiküket, hogy sminkeljenek ki. amikor ezt kéri tőlem a tesóm, akkor örömmel megteszem, holott mi is veszekedünk, de jó rajta "kísérletezni":D
2010. aug. 21. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:

ez tényleg hlye kérdés...

ha nincs otthon picit vedd magadhoz...ha észreveszi vagy valami...akkor kérd meg anyukádat h. adja oda az övét.(szerintem nem használja mindig)Vagy azt vedd el...

nem nagy cucc.

2010. aug. 22. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!