Hogyan kérjem el a szemceruzát a tesómtól?
"ilyenkor már mindenki kihuzza csak én nem"
oké..xd én 16éves vagyok és kb évente 2x ha kihúzom xd.. m1:D
hát csórd el tőle,hha tudod,h nem megy sehova d:
hát max kérd el anyudtól ha tesóddal mindig veszekedtek vagy ne is szólj nekik nagy cucc ha kérdezés nélkül elveszed és kihúzod vele...
amúgy meg ha ennyire szeretnél hát vegyél egyet magadnak
Szia Kata!
ezt a kérdést tudom hogy te írtad, mert most beszéltünk erröl..szóval, szerintem ne húzd ki a szemed, mert nem áll jól neked.. amúgy meg nagy szem?:O hiszen mandulaszemed van:O
néha nemértelek.. amúgy meg a tesód 26 éves, még jó hogy kihúzza a szemét.. na mindegy ennyit akartam írni(:
szia
sziaaa:)
fogd a zsebpénzed és irány a bolt vegyél 1 szemceruzát ami csak a tiéd (500-600 Ft-ért már kapsz)
am szerintem a mandula szemű lányok tök szépek és jól áll nekik ha ki van húzva a szemük sőt ha még ilyen kreolos bőröd is van mellés rózsaszín szemhéjfestékkel gyönyörű lehetsz:)
ez tényleg hlye kérdés...
ha nincs otthon picit vedd magadhoz...ha észreveszi vagy valami...akkor kérd meg anyukádat h. adja oda az övét.(szerintem nem használja mindig)Vagy azt vedd el...
nem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!