Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Befestessem a szempilláim?

Befestessem a szempilláim?

Figyelt kérdés
Nem akarok mostmár hétköznap szempillaspirált használni így úgy gondoltam szempillafestést fogok kérni a kozmetikustól.A szempilláim eleve íveltek csak a vége igencsak szőke és ezért gondoltam szempillafestést. Akkor belevágjak ? szépek lesznek a szempilláim ? akkor gondolom fekete ívelt lenne mivel eleve íveltek a pilláim csak a vége világosabb
2010. aug. 20. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
bajod nem lesz belőle :) ha unod magadnak festegetni és nem sajnálod rá a pénzt, akk nyugodtan. próbáld ki, biztos szebb lesz :)
2010. aug. 20. 12:44
 2/4 A kérdező kommentje:
fuh köszi :) remélem szép lesz
2010. aug. 20. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:
ha unod magadnak csinálni, akkor festesd be nyugodtan, mondjuk én is festettem már be kozmetikussal, de szerintem közel sem lett olyan szép, mintha magamnak megcsinálnám, csak fekete lett..de ha befesteted, akkor szerintem használj szempilla göndörítőt és úgy szép lesz
2010. aug. 20. 13:17
 4/4 A kérdező kommentje:
na ez jó ötlet köszi:D
2010. aug. 20. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!