Elegge rovidek a szempillaim. Se a legjobb szempilla spirallal nem tudom ugymond felkunkoritani oket. Mi tevo legyek?
én kettő szempillaspirált használok. (két különböző márkájút:D)az egyik dúsítja a pilláimat a másik hosszabbítja. vagy vegyél egy szempilla göndörítőt ami olyan 500 forint drogériában. remélem tudtam segíteni :)
L*-*
Nos... sajnos a műszempillán kívül sokat nem tehetsz. És a göndörítő megtöri, és ha alapból nagyon egyenesek a pilláid, úgy se nagyon marad.
A szempillaspirál mechanizmusát pedig gondolom mindenki ismeri... Hosszabb nem lesz, kenheted akármilyen menő és drága cuccal. És csak annyival lesz hosszabb, amennyi láthatatlanul vékony része van a pilládinak, hozzá nem tud építeni. :D Igazából a leggagyibb legegyszerűbb kefével is csodás szempillákat lehet festeni. :D
Ricinusolaj pedig csak akkor hatásos igazából, ha letörnek a szempilláid. Hülyeség, hogy több vagy hosszabb nő tőle, csak esetleg kevesebb törik le, mert hidratálja. xD De hadd legyenek okosok. Sokkal dúsabb meg nem lehet, mert ha x hajhagymád van, akkor abból sose lesz több. Genetika. ;)
De lehet kapni tincses műszempillát, abból 1-2-t beletenni nem nagy művészet és annyira nem is néz ki rosszul, csak vágd azért kicsit le.
Utolsó kettőnek: igyekeztem úgy írni, hogy ne az jöjjön le, h tuti nem használ, csak jó esély van rá.
Utolsó előtti: valszeg azért használ, mert meggyötörtek és szárazak, gyengék voltak a szempilláid.
Utolsó: ez is eléggé egyéni adottság kérdése, van akinek nem használ, van akinek igen, ez olyan, mint hogy van aki évekig vasalja a haját és semmi baja, valakinek meg két használattól tönkremegy. :D
De persze egy próbát megér mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!