Hölgyeim! A veszélyhelyzeti "zárás" miatt mennyire nőtt le a körmötök?
Figyelt kérdés
Zavar Titeket, vagy a pasitokat?2021. márc. 21. 12:25
1/7 anonim válasza:
Semennyire. Sosem értettem ezt a géllakk divatot. A férfiak többségének nem is tetszik, vagy legalábbis közömbös számukra. Kifesteni meg otthon is ki tudom magamnak.
3/7 anonim válasza:
Magamnak csinálom a géllakkot, bár most hogy itthon ülök 2 hete inkább leszedtem és hagyom kicsit szellőzni úgysem látja senki.
4/7 anonim válasza:
Nekem lenott, de a kormosom feltoltette a sajat leirasat hogyan szedjuk le otthon a gellakkot, ugy hogy ne tegyuk tonkre a kormunket. En igy leszedtem magamnak es vettem egy atlatszo lakkot. :)
5/7 anonim válasza:
Gyonyoru apolt mukormeim vannak. Mindig is magamnak csinsltam,miutan a kormos ramfogta,h kestem. Na attol kezdve nem mentem tobbet,hanem magamnak csinalom.
6/7 anonim válasza:
Nekem elkapta a körmösöm a vírust és bele is halt. Azóta magamnak csinálom, 3-4 hetente szoktam.
7/7 anonim válasza:
úristen, nincs körmös, most meghalnak a cicababák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!