Megeri Zaras parfumot venni? Mennyire tartos?
sziasztok:) szeretnek kicsit tartosabb parfumot mert elegem lett h az olcsobb 1000-1500 ftosokat fujkalom magamra es ezek nem tartosak. de nincs penzem ilyen 20 ezres draga parfumokre de szeretnek venni balami finom komolyabb kellemesebb noi illatot ami azert tart egy ideig. a zaraban lattam es talaltam egy finomat de mondegyik ot ezer korul van. megerne megvenni? mennyire jok a zaras parfumok?
koszi:) 20L
Nem lenne egy nagy előrelépés, egy Oriflames parfümmel szerintem jobban járnál.
Amúgy az olcsó parfümök közt is vannak tartósak, ki kell kísérletezni mi marad meg rajtad jobban. A másik lehetőség hogy webshopból rendelsz drágább kategóriájú parfümöt, ha van akkor tesztert. Ami a boltban huszonezer, azt megkapod 10-14-ért, ha teszter akkor akár 7-8000-ért (márkától függ). De a drágábbak közt is van amelyik nem annyira tartós, a bőrödtől is függ, szóval mindig ki kell próbálni.
Nekem sincs nagyon drága parfümöm, de több is van, amik nagyon jók, és hihetetlen mennyire tartósak az árukhoz képest. Zaratól is van egy parfümöm (Oriental), 3 ezer forint volt a 100 ml és nagyon szeretem. Nem egy EdP minőség, de azért jó. Ezen kívül vannak még nagyon jó illatai, a 30 milisek 3 ezer forint körül, de kettőért is ki lehet fogni, és így a kis kiszereléssel ki tudod próbálni.
Nagyon tartós parfümöm a Naf Naf Fairy Juice, valamint a Lolita Lempicka illataim, viszont ez a márka kicsit drágább, de 10 ezer alatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!