Mit gondoltok a Friends x Revolution sminktermékekről?
Sziasztok! Pár hónapja kaptam egy kisebb smink palettát a nővéremtől. Pontosabban a Reachel palettát. Nagyon tetszenek a színek, amik benne vannak, szerintem a karakterhez is illik. Eddig nem sminkeltem különösebben, de mióta megvan minden nap csinálok valami halvány szemfestéket magamnak belőle. Szerintem elfogult vagyok, hiszen iszonyatosan nagy jobaratok fan vagyok, de szerintem maga a formula is jó. Mármint jól pigmentáltak a színek, tartósak, jól eldolgozhatóak, véleményem szerint a színek is elég jok ebben a palettában. De volt már ennél nagyobb, talán minőségben is jobb szemfesték palettám. Annak akinek bármelyik megvan mit gondol a minőségéről? Azért vettétek meg, mert ti is nagyon kedveltétek a sorozatot? Vagy ez nem játszott benne szerepet? Egyébént most rendeltem meg a Monica és a Phoebe palettát is, illetve azt a gyönyörű tükröt is ami szinten jobaratokos. (PinkPandán akciós nagyon sok Friendses cucc, szóval ha érdekel nézzetek fel)
Mindenkinek a véleményére nagyon kiváncsi vagyok, akár pozitív, akár negatív.
Szerintem az összes Revolution paletta gagyi, de azért használhatóak,vannak ennél sokkal rosszabbak is. A Krémmánia nevű oldalt ajánlom figyelmedbe, az összes sminktermék fent van, és lehet róluk véleményeket írni/olvasni. Nagyon hasznos.
Itt van pl a paletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!