Müllerben melyik márkától érdemes sminktermékeket vásárolni?
#1 Ismerem az oldalt, általában ott szoktam ezeknek utána nézni, csak a Müllernek a weboldalán vagy nincsen vagy csak én voltam béna és nem találtam feltüntetve, hogy milyen márkák találhatóak az üzletben, mint mondjuk a DM vagy a Rossmann weboldalán. Annyit tudok csak sajnos, hogy a nagyon basic márkák találhatóak meg (essence, catrice stb.), illetve egy jó ideje már az ELF is, persze a valóságban ennél jóval több is fellelhető. Szeretnék kicsit kitérni a komfortzónámból és új márkákat is kipróbálni, nem feltétlen a pár száz forintosakat, viszont ezt úgy, hogy mégse legyen nagy mellé lövés. :D
#2 Igen, tudom és a kérdésemnek is ez lett volna a lényege, bocsi ha picit zavarosan írtam le, de minden esetre köszi a tippet!
Igazából bármilyen termékre nyitott vagyok, egyedül amit most biztosan nem szeretnék venni, az alapozó és rúzs, ezekből van már dögivel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!