Cult beauty-rol érdemes rendelni ?
Én kb 3 hetente rendelek onnan, nagyon nagyon szeretem. Most is van tőlük úton hozzám pár termék. December 31-ig nincs vám, Angliából érkezik a csomag.
40 fonttól szállítanak ingyen, ha az alatt rendelsz, 4.95 font a szállítás, és nem postán küldik, futárszolgálattal szállítanak. Két héten belül mindig itt van a csomagom.
Sziasztok, van olyan, aki mostanában rendelt? Jelenleg leadtam én is a rendelésem de nem tudom, hogy mekkora vám fog terhelni feltéve ha lesz. Próbáltam neten keresgélni a válasz után, de eddig nem kaptam fix választ. Illetve az lenne a kérdésem, hogy akinek volt neki mekkora össze volt a rendelt összege kB amire volt vám és akinek nem volt ő mennyiért rendelt terméket? (gondolom függ az összegtől is illetve azt tudom hogyha lenne parfüm a rendelésem közt akkor biztos hogy lenne vám költség, legalábbis úgy olvastam)
Előre is köszönöm a segítséget! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!