Mi az a bőrtónusjavító sminkalap? Mire jó? És hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2008. dec. 3. 20:04
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és kb mennyibe kerül?
2008. dec. 3. 20:04
2/3 anonim válasza:
Avonba, Oriflamebe is van. 30 ml-es kb. 1800 forint körül van.
Szerintem igazából nem kell az, én se használok akartam venni,de aztán mégse... alapozó alá kell kenni és akkor állítólag szebben mutat rajtad a smink és az alapozó egyenletesebb lesz.
De ha engem kérdezel egyelőre csak azt tudom mondani, h felesleges flanc. Ha csak nem akarsz profin sminkelni vagyis nincs rá szükséged pl. fotózásokon akkor sztem nem kell rá költened. Ha le van akciózva vehetsz és megnézed milyen.
3/3 anonim válasza:
Ja és kb mintha az alapozó alá kenné egy réteg krémet, vagy egy réteg alapozót. Szóval szerintem nem nagyon kell. Sokáig nem is hallottunk róla, mégse volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!