Az Avon Clearskin bőrtónusjavító használható sminkalapnak?
Figyelt kérdés
Már régen vettem, kb 2-3 éve, de remélem azért még jó. Színe alapján alapozó hatású, de nem látszik feltűnően, ezen kívül olyan mint egy hidratáló krém. Bár azt vettem észre, hogy ha túl sokat teszek vagy szeretnék egy 2. réteget, akkor egyszerűen ledörzsölődik... Érdemes ezt használni alapozó alá? Mert az viszont nagyon jó minőségű, nem tudom hogy megéri-e bajlódni ezzel...2009. júl. 14. 15:46
1/1 anonim válasza:
egy próbát megér.Habár én mostanában,ebben a hőségben a színezett nappali krémeket ajánlom...nem folyik le a fejedről és kellemes,nem ragad,nem vakolat hatású....és még ápolja is az arcot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!