Sminkalap vagy valami jó arckrém amivel a bőröm több órát kibír zsírosodás nélkül?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy sminkelés után 2órával már iszonyatosan fénylik az arcbőröm. Nagyon sok alapozót kipróbáltam már, de egyik se vált be. Ezért gondoltam, hogy inkább valami jó sminkalapra vagy arckrémre lenne szükségem. Akik hasonló problémával szenvednek mint én, mi vált be nektek?2011. márc. 12. 17:27
2/7 anonim válasza:
Jafra-nak van direkt zsíros bőrre való alapozója!!Na az tuti használna, de ku*va drága!!6000 Ft körül van!!!De legalább nem leszel zsírfényes! :)
Googleban nézz utánna!!
3/7 anonim válasza:
huh hát nem tudom, nekem nem zsíros az arcom, de én az alapozó alá van az Avon-nak az uborkás gélkrémjét szoktam felkenni, vagy az oriflame-nek a sminkalapját
4/7 anonim válasza:
én is a nivea control shine-t használom, + astor mattitude hd, meg púder, abból is jó lenne valami mattító inkább, de ígyis hatásos.:)
5/7 anonim válasza:
vichy normaderm krém plusz revlon colorstay alapozó és rá maybelline dream matte púder. tuti nem fogsz bezsírosodni, tapasztalat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Jafra és Revlon alapozókat hol lehet venni?:)
2011. márc. 12. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!