Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mennyi idő alatt...

Lányok! Mennyi idő alatt sikerült megtanulnotok a kontaktlencse kivételt? (bővebben lent, fontos! )

Figyelt kérdés

Már háromszor voltam próbán,de a kivétel egyszerűen nem megy, pedig bele merek nyúlni a szemembe.Nektek hányadszor kellett visszamenni próbára,hogy sikerüljön kivenni?Van rá esélyem,ha negyedszerre elmegyek,hogy sikerül?Van itt olyan,aki úgy jár vissza az optikába,hogy minden hónapban kiveszik és beteszik neki?(1 hónapos,amiben lehet aludni)Arról mi a tapasztalat?

A válaszokat köszönöm előre is . :P

2010. aug. 16. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hónapja van lencsém,előtte 2 évvel akartam,de akkor még nagyon nem ment,mostmár pofon egyszerű:)

Az optikusnál a 2.próbálkozásra be tudtam tenni,és ki is tudtam venni.Figyu,nekem van egy "trükköm";)

Sok szemész azt mondja,hogy úgy vedd ki hogy összecsippented a mutató és a hüvelykujjaddal a lencsét,de ez szerintem sokkal nehezebb mint az én módszerem.Egyszerűen a mutató ujjaddal óvatosan told ki a külső szemzugodba a lencsét,és onnan már magától kiesik,vagy felgyűrődik,és úgy már sokkal könnyebb kivenni a csippentős módszerrel is!:)Én mindig így csinálom,sokkal könnyebb,gyorsabb.

Egyébként az elején még nagy "szertartásokat" csináltam,ahogy a doki mondta,fehér lepedő,tükör,fény,még székre is leültem.Egy ideje már nem pacuháskodok vele,csak beállok a tükör elé,kiveszem ahogy fentebb írtam,be a folyadékba és kész.A kezemet persze megmosom,de én a sminket se szoktam lemosni előtte,jó mondjuk nem is 66 réteg szemhéjpúder,meg 3 kiló szemceruzányi festék van a szememen,de én nem pacsmagolok vele,csak kiveszem,azt' kész!:))

16/L

2010. aug. 16. 22:21
 12/17 anonim válasza:

Mikor én voltam először kontaktlencsét venni fél órán át bajlódtam a betétellel(persze még nem szoktam meg h a szemembe nyúlok).Kivenni könyebb volt,kb másodszorra kiesett magától.

Néha megesik h esténként nem tudom kiszedni mert valahogy nagyon rátapadt a szememre,akk én is kitolom , felgyűrődik és kiszedem.

2010. aug. 16. 23:01
 13/17 A kérdező kommentje:

köszi:)

amúgy 15 vagyok :P

2010. aug. 16. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak amolyan 'hobbi' kontaktlencsés vagyok, szval lila, fehér és hasonló színűeket használok. Nekem betenni volt rettenetesen nehéz, mindig szenvedtem vele hogy már folyt a könnyem. Kivenni könnyebb volt, bár az is rendesen megríkatott. Ha nekem lenne 'mindennapos' biztos inkább az egy hónaposat választanám.
2010. aug. 16. 23:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Elsőre sikerült, igaz fél órába telt... vagy talán több is.

Gondolom neked is sikerülne ha rászánnád az időt és minden este kivennéd. Reggel meg betennéd, egy hét alatt megtanulnád, nem nehéz, csak rá kell jönni, de sose fogsz rájönni ha nem gyakorlod. Így van ez mindennel.

Vagy az jobb hogy egy idegen nyúlkál a szemedbe?

A lencse amit használsz azt is ki kéne venned legalább hetente mert így nem pihen a szemed és be fog gyulladni egyszercsak.

2010. aug. 17. 01:43
 16/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:P

egyébként már írtam,hogy még csak betanulom és ezért még haza sem hozhattam a lencsét,mert még 1-szer sem sikerült kivenni :S

2010. aug. 17. 02:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is elsőre sikerült,engem jobban zavarna,ha más turkálna a szemembe,magamban jobban megbízom:D

otthon próbálkozz,aztán a hónap végére csak sikerül,és akkor megmutathatod az optikában is.

2010. aug. 19. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!