Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Mennyi idő alatt...

Lányok! Mennyi idő alatt sikerült megtanulnotok a kontaktlencse kivételt? (bővebben lent, fontos! )

Figyelt kérdés

Már háromszor voltam próbán,de a kivétel egyszerűen nem megy, pedig bele merek nyúlni a szemembe.Nektek hányadszor kellett visszamenni próbára,hogy sikerüljön kivenni?Van rá esélyem,ha negyedszerre elmegyek,hogy sikerül?Van itt olyan,aki úgy jár vissza az optikába,hogy minden hónapban kiveszik és beteszik neki?(1 hónapos,amiben lehet aludni)Arról mi a tapasztalat?

A válaszokat köszönöm előre is . :P

2010. aug. 16. 21:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre sikerült kivenni..:D nem tudom de nekem először a betétel jelentett problémát.

2éves kontaktlencse viselő 16L

2010. aug. 16. 21:37
 2/17 anonim ***** válasza:
nekem nem volt probléma sem a ki sem a betétellel,úgy hogy nagyon hosszú helyes műkörmeim vannak.
2010. aug. 16. 21:38
 3/17 SzilKa ***** válasza:

Kb. 1-2 hét is eltelt, mire ráéreztem a technikájára (minden este kivettem). Volt, hogy már sírtam, mert nem bírtam kiszedni. Viszont azóta sosincs vele gondom. Hosszú köröm pl. nehezíti a kivételt.

Még nem hallottam olyan havi lencséről, ami 1 hónapon keresztül benne lehet folyamatosan, biztos hogy lehet olyat? De ha létezik is, tuti borsos ára van.

2010. aug. 16. 21:39
 4/17 A kérdező kommentje:

köszi:)

nekem a betétel kb. 5 perc alatt megvolt először is,de a kivétel még egyszer sem sikerülté saddig nem adják ki a lencsét az optikában,amíg ott ki nem tudom venni :S

2010. aug. 16. 21:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem már a próbán legelsőre sikerült kiszedni.Az optikus csak ugy nézett:DAmikor én nemtudom kiszedni akkor azt csinálom hogy odamegyek a tükörhöz felfeszítem ugy a szemhéjam ahogy mutatták és a szinesbe csippentek bele mert valamikor felnézek és csak kaparom a szemem.Remélem sikerülni fog neked(: Sok sikert
2010. aug. 16. 21:47
 6/17 anonim ***** válasza:

Az első hetekben nekem sem ment egyszerűen a ki és bevétel,de rá lehet szokni,hidd el,főleg ha csak havonta 1×kell kivenned,akkor meg főleg kibírható a dolog(:

Arra viszont figyelj,h amíg nem tanultad meg rendesen ezt a kontaklencse mizériát,addig mindenképpen legyen levágva a körmöd,hiszen ha megjelensz óriási nagy karmokkal,és úgy próbálgatod a lencse kivételt,akkor nem lenne kizárt hogy nem kaparod ki a szemed..[:

Mindenesetre a következő próbára sok szerencsét kívánok!

2010. aug. 16. 21:48
 7/17 A kérdező kommentje:

köszi:)

de még egyetlen egyszer sem sikerült kivenni,csak betenni :S

még írjatok személyes tapasztalatot,légyszi

2010. aug. 16. 21:51
 8/17 anonim ***** válasza:

nekem is sikerült elsőre, csodálkozott is a szemdoki :D biztos neked is menni fog :) hajráá

másfél éve van lencsém

17L

2010. aug. 16. 21:52
 9/17 anonim ***** válasza:

Velem is ugyan az volt mint veled, betenni nagyon hamar megtanultam, de kivenni sehogy sem sikerült. Nagyon sokáig próbálgattam mire ment. De amint egyszer kétszer sikerült utána már semmi gond nem volt. nem tudom sajnos pontosan mit csináltam rosszul, talán nem elég erősen csíptem, de miután sikerült magától ráéreztem. Szóval szerintem még próbáld és menni fogj ne aggódj. Én is hallottam erről a havi lencséről, de sokkal egészségesebb az amit este kiveszel. havi lencsével egy két év után abba kellene hagynod a kontaklencse hordást mert rossz hatással lenne a szemedre.

Menj el megitn próbára vágd le a körmöd és semmi de semmi esetre ne legyél kisminkelve egy ici-picit sem. Sok siekert és kitartást.

2010. aug. 16. 22:01
 10/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen a további kommenteket és a jókívánságokat :)
2010. aug. 16. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!