Bejön nektek a kirajzolt, vagy kitetovált vékonyra szedett szemöldök, a színes kontaktlencse, a goth ruhák, a lila, kék hajszín, esetleg a tetoválások?
lányoknál orrkarika piercing az szép szerintetek, vagy a száj alá olyan kis pötty mint a szépségjel vagy bibircsók.
és a porcelánbaba hófehér bőr, a kleopátra smink
aha
de igazából tudom hogy egy ronda nő nem lesz szép szép frizuval sem, főleg ha nem áll jól neki, de az utolsó csaj szebb volt mint az első, csak a haja volt kicsit fura :)
az első kék hajúnál nem tetszettek a láncok, meg a szamöldöke sem, amúgy nem lenne ronda csaj, persze ez is ízlés dolga kinek jön be a karika kinek nem
szerintem nem nőies ez a sok fekekt, elveszik alatta a valódi szépség..az különféle piercingektők meg hülyét kapok, a tetovált szemöldök szerintem gusztustalan..
28 F
Szerintem nincs baj vele.. ez is egy stílus.:) a Piercingekről annyit h orrkarikát semmiképpse... szerintem nagyon gusztustalan. Madonna piercing meg alsó ajakra 1 piercing tökjóó.:) Színes kontaklencse szerintem nagyon jól néz ki..=))
Sötétlila haj fekete tincsekkel.=)))
Tetkók meghát.. ha megunod nem tudod úgy kiszedni mint a piercinget max rohadt drágán.:)
Nekem ez a véleményem.:) Puszii.:)
"Vanakinek a pap, vanakinek a paplan." =))))
Jaja, nekem sem tetszik, főleg a köríves homlokig húzott szemöldök
az meg nem Madonna piercing, hanem Monroe piercing, ami olyan mint egy szépségjel, szerintem csúnya, olyan mint egy szemölcs.
A fekete hajba lila tincs jobb, mint a lila hajba fekete tincs szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!