Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bejön nektek a kirajzolt,...

Bejön nektek a kirajzolt, vagy kitetovált vékonyra szedett szemöldök, a színes kontaktlencse, a goth ruhák, a lila, kék hajszín, esetleg a tetoválások?

Figyelt kérdés

lányoknál orrkarika piercing az szép szerintetek, vagy a száj alá olyan kis pötty mint a szépségjel vagy bibircsók.

és a porcelánbaba hófehér bőr, a kleopátra smink

2010. nov. 1. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A kirajzolt szemöldöktől ki tudnék rohanni a világból, nem jön be, színes kontaklencsével semmi bajom, csak vigyázni kell mert elfekéjesedhet a szem, orrkarika nem jön be, viszont a kis pötty az orron és a száj feletti szépségpötty az tetszik, a fehér bőr szép de szebb a barna, a kleopátra smink lenyűgöző, csodássá teszi egy nő szemét.
2010. nov. 1. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. nov. 4. 00:51
 3/10 A kérdező kommentje:
melyik? :)
2010. nov. 4. 00:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek közül mindegyik, de nem mindegy hogyan van megcsinálva és hogy milyen a lány :D

A suicide girls-en lévő csajok nagyrésze pl. bejön.

Goth ruha is lehet szexis és nőies:

[link]

vagy hervsztó:

[link]

Van szép kék haju nő:

[link]

Meg ronda:

[link]

Remélem érted mit próbálok mondani.

2010. nov. 4. 01:29
 5/10 A kérdező kommentje:

aha

de igazából tudom hogy egy ronda nő nem lesz szép szép frizuval sem, főleg ha nem áll jól neki, de az utolsó csaj szebb volt mint az első, csak a haja volt kicsit fura :)

az első kék hajúnál nem tetszettek a láncok, meg a szamöldöke sem, amúgy nem lenne ronda csaj, persze ez is ízlés dolga kinek jön be a karika kinek nem

2010. nov. 4. 01:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet nem lesz tőle szebb, de lehet rajta javítani
2010. nov. 4. 06:44
 7/10 anonim válasza:
33%

szerintem nem nőies ez a sok fekekt, elveszik alatta a valódi szépség..az különféle piercingektők meg hülyét kapok, a tetovált szemöldök szerintem gusztustalan..

28 F

2010. nov. 4. 09:32
 8/10 Tecky válasza:

Szerintem nincs baj vele.. ez is egy stílus.:) a Piercingekről annyit h orrkarikát semmiképpse... szerintem nagyon gusztustalan. Madonna piercing meg alsó ajakra 1 piercing tökjóó.:) Színes kontaklencse szerintem nagyon jól néz ki..=))

Sötétlila haj fekete tincsekkel.=)))

Tetkók meghát.. ha megunod nem tudod úgy kiszedni mint a piercinget max rohadt drágán.:)

Nekem ez a véleményem.:) Puszii.:)

"Vanakinek a pap, vanakinek a paplan." =))))

2010. nov. 4. 13:02
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
Az olyan szemöldöktől kiráz a hideg!
2010. nov. 4. 17:12
 10/10 A kérdező kommentje:

Jaja, nekem sem tetszik, főleg a köríves homlokig húzott szemöldök

az meg nem Madonna piercing, hanem Monroe piercing, ami olyan mint egy szépségjel, szerintem csúnya, olyan mint egy szemölcs.

A fekete hajba lila tincs jobb, mint a lila hajba fekete tincs szerintem :)

2010. nov. 4. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!