Engednétek a 16 éves lányotoknak, hogy legyen orr piercingje? Ha nem, miért?
Szerintem nyugodtan. Egy orr piercing pici, ha kiveszed összeforr, alig látszik. És azért nem is annyira fiatal már a lányod, ennyi idősen a kinézet a minden, ha ettől úgy gondolja hogy jobb lesz neki, hadd csinálja. Majd talán rájön, hogy nem ezen múlik, akkor tanult egy leckét. Vagy tényleg jobb lesz neki tőle, akkor meg hála istennek.
Ha nagyon akarja és nem engeded neki akkor lesz az szerintem hogy 18 évesen amikor kirepül, az első útja a tetováló szalonba vezet majd és kamatostul bepótol mindent, amit apu meg anyu nem engedtek neki anno:)
A piercing pici, beforr.
A tetoválást nem engedném csak elegendő gondolkodási idő után és csak értelmeset, olyat semmiképp sem ami valami időszakos hóbort és borítékolhatóan megbánná.
(Emlékszem, nagyon akartam egy nagy nonfiget a lábamra, hát jó, hogy nem lett... meg tervben volt egy nagy kígyó.. pff, inkább a nonfig.. )
Igen (,de orulnek ha szolidat választana,pl nem karikat.)
(Tetolvast nem engednem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!