Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Először megyek szoliba. Mi...

Először megyek szoliba. Mi hogy van?

Figyelt kérdés

Szóval bemegyek és megmondom, hogy most vagyok itt először ? Vagy valamit még kell mondanom vagy majd ők kérdeznek?

Krémet muszáj venni?

Ha nem használok szolikrémet akkor testápoló is elegendő utána?

2021. febr. 1. 14:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Fizetni előtte vagy utána kell?
2021. febr. 1. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én 2019 nyarán mentem el néhányszor (nyaralás előtt).

Összeszedek neked pár hasznos infót.

- Először is talán az egyik legfontosabb, hogy szolárium előtt TILOS parfümöt fújni magadra, egyéb illatanyagokat. - A smink is kizárva, maradandó sérüléseket szerezhetsz vele (még ha ezeket te nem is látod szabad szemmel).

-Kontaktlencsében TILOS szoliba menni.

- Én úgy tudom, hogy közvetlenül előtte nem érdemes szőrteleníteni, inkább a megelőző napon.

- Krémet nem kötelező venni, amit azonban jó lenne használni az egy kis fényvédő lenne (Spf20+).

Egyébként bemész, megmondod, hogy először jársz itt, és kérnél egy kis segítséget, hogy mit és hogyan kell csinálni.

Ami még fontos, hogy elsőre ne akarjon senki csokibarna lenni, első alkalommal bőven elég 3-4 perc, hogy hozzászokj, aztán lehet percenként emelni szépen fokozatosan az időt, de azért ne legyél túl sokat.

Illetve két szoláriumozás között, MINIMUM 2 napnak kell eltelnie.

Remélem tudtam segíteni! :)

2021. febr. 1. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
*én azt hiszem, hogy utána fizettem.
2021. febr. 1. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2021. febr. 1. 14:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kötelező krémet venni. Megmondod most szolizol először, a pultos megkérdezi, hogy milyen típusú a bőröd vagy segít meghatározni. Először úgyis elég csak pár perc. Én állóba szoktam menni, sokkal higiénikusabb, mert a fogón meg a talapzaton kívül nem érek semmihez, 3-4, de akár 10 percet meg tud állni az ember. Mondjuk ahova néha járok, ott flabelos is van benne, addig azzal rázatom magam :D

Amúgy készségesen elmondják mi hogy működik, hajgumid legyen. Van ahol még sminklemosó és vattakorong is van. Fizetni mindig előtte kell, ahova járok.

2021. febr. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!