Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha szoliba megyek lehet...

Ha szoliba megyek lehet rajtam smink, parfüm? Még most fogok menni először nem tudom mi hogy van!

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet rajtad se smink, se parfüm mert foltos ronda lesz a bőröd ha rajtad maradnak ezek.
2016. júl. 29. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert beleég a smink az arcodba :( nekem kozmetikus mondta, hogy ha jó a szolicső és nem viszed túlzásba, akkor nem ártalmas, bár kell szünetet hagyni meg mondom azért ne napi 20percre menj.. de ezek ne legyenek rajtad. És barátnőm sok szolikrémet használt de mindegyiktől leégett, foltos lett így én pl ki se merem egyiket se próbálni. Próbáld olyan napra időzíteni a szolit, mikor nem kell sminkben menned valahova.. én is hétvégén délelőtt megyek altalában vagy ha hétköznap délután akkor meg itthon lemosom a sminket. :)
2016. júl. 29. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyi sminkre gondolsz és hány percet szoliznál. Ha csak párat és minimális a smink (szemceruza, szempillaspirál), akkor elvileg nem kéne nagy gondot okoznia. Alapozó, rúzs, nagy mennyiségű korrektor, stb már problémásabb lehet, főleg ha sok időt fogsz a szoliban tölteni. Jobb esetben csak foltos leszel, rosszabb esetben úgymond "rádéghet" a smink, amit ugye baromi nehéz leszedni és a bőröd sem fog örülni neki.

Szóval inkább próbálj úgy menni, hogy ne legyen rajtad :)

2016. júl. 30. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Felétek nem süt a nap?nálunk ingyen van.
2016. júl. 30. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!