Hogy "pótoljam ki" átmenetileg?
Fekete szemceruzával undorító lesz, már próbáltam, ennyiért meg nem szeretnék egy barnát venni, mert úgysem használnám utána semmire. :(
A másodikkal én is szemeztem a boltban, de félek h a por nem marad fent.
Szemceruza nem jó... por nem jó...
Akkor mégis mit mondjunk?! Várd meg, amíg kinő. Pár hét.
2. vagyok. Én is sokáig szemeztem vele, mert bal oldalt a szemödökömet kicsig megszedtem... Attól nem kell aggódnod, hogy leesik, mert egyszer elfelejtettem lemosni és még másnap is látszott :) Szóval 2 napig simán fent marad.
Van benne 3 sablon is.
Én normálisan írtam, normális választ is kérek.
Barna szemöldököt feketével kipótolni, kicsit gáz ... Nem gondolod?
Második válaszolónak köszönöm, majd lehet kipróbálom, nem sok választásom van. :)
Normális választ kaptál. Csak tudod amikor valaki ötleteket kér, de semmi nem jó neki, amire ép ésszel gondolni lehet, akkor az kicsit nevetséges.
Ki mondta, hogy feketével pótold ki? 300 ft egy barna szemceruza az olcsóbb márkákból, Lovely vagy Miss Sporty. Én vennék a helyedben, ki tudja, hogy máskor nem fog-e kelleni. Nem egy autóról van szó, ne agyalj annyit, hogy beszerzed-e.
Írtam fentebb, hogy nem akarok egy barnát venni, mert nem fogom használni utána, és fölösleges.
És ki mondta/írta, hogy semmi nem jó? Írtam a 2. válaszolónak h az ő válasza segített nekem.
Csak mivel por állagú így nem tudtam h fent marad e, de írta h igen, és ennyi! Akkor mért kell belekötni a másikba OK NÉLKÜL?!
Ez a baj ezzel az oldallal, hogyha valaki kérdez valamit lehurrogják, ha meg nem és abból lesz a baj, mgnt lehurrogják ... (nem erre a kategóriára írom feltétlen)
Akkor mégis mi a jó? ... -.-"
Kérdező! Nyugi van, nem kell az egész oldalt elküldeni a búsba. Ki hurrogott le? Még tippet is írtam. Nem jött be, értettem. Azért te is bőven túlzásba estél már ezzel a siránkozással.
Amúgy a szemöldökporról eszembe jutot, hogy barna szemhéjfestéked nincs? mert az is jó, a szemöldökpor is abból van, csak más címkét ragasztanak rá (dolgoztam drogériában, onnan tudom). Szóval a szemhéjfesték is elsőrendű.
Bocsi, csak sok helyen láttam már ezen az oldalon h lehurrogják a kérdezőket, és felkaptam a vizet.
Köszönöm a tippet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!