Orrpiercinghez szeretnék tanácsokat kérni! (? )
Pár dologra kíváncsi lennék, mielőtt megcsináltatom.
- kampós vagy bogyós végű piercinget célszerűbb belerakatni?
- Lövetni vagy szúratni érdemesebb?
- Egy kozmetikus, aki nincs piercingekre 'szakosodva' kilőheti-e?
- Mennyi idő alatt gyógyul be?
- Ha kiveszem, mennyi idő alatt forrik be a helye?
Előre is köszönöm a válaszokat!
16/L
szia!
nekem van mindkettő féle pc-m.. van egy bogyósom, elég ritkán esik ki, akkor is csak ha véletlenül belekapok, de akkorse olyan könnyen. a kampóssal viszont vigyázz, mert valamelyiknek rövid a szára és nem éri át az orrodat akkor képtelenség bele tenni! én egyszer elcseréltem egy bogyós pc-met egy kampósra, az belement, de mikor akartam venni még egy kampósat, az már olyan fajta volt hogy nem ment bele az orromba.
az én orromat saját magam szúrtam. lejegeltem, rá pár fújás lidocain, és semmit nem éreztem :D 0.5 mm-es tűvel szúrtam, és a legvékonyabb piercinget tettem bele először..igaz szenvedtem vele 10 percet mire kitalált a másik oldalon, és közben eléggé vérzett. de sikerült :) nem volt vele soha semmi, 1-2 hét alatt teljesen szép lett, soha nem gyulladt be, első pár napon kicsit piros volt körülötte.
ha friss, akkor ne vedd ki soha, éjszakára én le is ragasztottam.
amugy egy fél óra alatt elég jól össze tud szűkülni, azt hogy teljesen összenől-e nemtudom, ha friss akkor igen, de ha már egyszer kialakult ott a lyuk akkor nemtudom..
Szia!
Nekem kampós végű van bent már 7 éve. A bogyós mindig kiesett.
Egyszer kivettem 1 napra egy verseny miatt, és beforrt, újra kellett szuratni.
Nekem 2 hét alatt gyógyult be, de nem volt vészes.
A szúrás után az volt az első kérdésem, hogy lehetne-e még egyszer? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!