Lányok, milyen színűre szoktátok festeni a körmeiteket?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 23:46
11/23 anonim válasza:
:) Elég sok körömlakkom van, ezeket felváltva használom. Ezüst, grafitszürke, zöld, kék, türkiz, lila, rózsaszín, sárga. Mindegyik színből több árnyalat is van, plusz a fedőlakkokkal is szoktam varjálni. 🙈
12/23 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem kaptam választ a pontozóktól. :( pedig tényleg érdekelt. #3 voltam.
13/23 anonim válasza:
Mindig változó, előzőleg fekete volt, most babarózsaszín. Egyetlen egy színt, a lilát nem viselem, de azt másban sem.
14/23 anonim válasza:
Nekem mindig nude/bézs színű, valahogy az áll nekem a legjobban és elegáns is. Hosszú körmeim vannak, így mindig szép formára is reszelem őket. De a fehér színt is nagyon kedvelem.
15/23 anonim válasza:
#3, 9! Fogadj meg egy tanácsot, így ismeretlenül is tőlem. Ha ennyire zavar, hogy lepontoztak, akkor soha ne kérdőjelezd meg a többi válaszadót. Ez független a körömlakk színétől, minden kérdésnél az van, hogy ha valaki beleáll a többi kérdezőbe, azt biztos hogy lepontozzák. Ez ilyen hiéna effektus, megérzik az emberek hogy téged zavar a lepontozás, és rögtön nyomnak egy pirosat.
17/23 anonim válasza:
Nude, bézs, gyöngyház vagy fekete
18/23 anonim válasza:
Az összes színt imádom nem tudnék választani. Legalább is körömszín téren. A legjobb a nude, barnás árnyalatok, fehér, bordó, piros, rózsaszín. Meg van egy ilyen aqua türkizes és zöld amit nagyon szeretek. Egyetlen szín van, amit ma már nem kennék fel, az a pink.
A gyerekkori énem jut róla eszembe.
19/23 anonim válasza:
Általában karamell színű, vagy ahhoz hasonló, néha fehér, vagy világos rózsaszín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!