Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha egy nőnek a középső ujján...

Ha egy nőnek a középső ujján van egy gyűrű amibe egy kicsi kő van az azt jelenti hogy el van jegyezve ?

Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 06:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2021. jan. 26. 06:41
 2/13 A kérdező kommentje:
És az mit jelent ha egy nő mondjuk másképp hordja a haját mint eddig ? Valahol olvastam régebben hogy a nők akkor változtatnak a külsejükön ha tiszta lappal nyit indulnak mondjuk egy szakítás után.
2021. jan. 26. 06:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindenben jelentést keresni.
2021. jan. 26. 06:51
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Semmit nem jelent. Így érzi jól magát. Ha nem vagytok jóba ne érdekeljen. Ha meg igen akkor kérdezz rá. 🤦
2021. jan. 26. 06:53
 5/13 A kérdező kommentje:
De ha tetszik akkor csak megkérdezhetem nem ?
2021. jan. 26. 06:57
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha tetszik a nő, akkor hívd el kávézni. Vagy sétálni, vagy akármi. De ilyenre ne kérdezz rá direktben. Ha lépteit, akkor olyan mindegy, hogy miért teszi.
2021. jan. 26. 06:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz de amit elsőként leírtál ahhoz meg bátorság kell...Ma mondjuk odamentem mert ugye igényeltem tesco club kártyát..Jó persze ebből semmi sem derülhet ki de a részemről kicsit pancser dolog hogy direktbe tőle kérdezem ezt meg de legalább egy kicsit beszélgettem vele igaz ez csak a munkájához tartozik..
2021. jan. 26. 07:18
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
#2: Régen valóban volt jelentése a hajviseletnek a nőknél, ma már nincs. A hajadon szó is onnét ered, hogy a leányok hajadonfőtt jártak, a férjezettek kendőben. Vagy kontyba is először az esküvőjük napján fonták a hajukat.
2021. jan. 26. 07:42
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Akkor hordom mashogy a hajamat, ha egy nap ugy kelek, hogy rohadtul unalmas mar, hogy ot eve ugyanugy hordom a hajamat, aztan eltelik par het-honap, vegre kitalalom, hogyan tetszene, es el is jutok a fodraszhoz. Ennyi. Sosem valtoztattam frizurat szakitas stb utan, ez ilyen random dolog ami neha beugrik.
2021. jan. 26. 08:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem tudok női fejjel gondolkozni..
2021. jan. 26. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!