Milyen színű géllakokat ajánlanátok a körmömre, ami visszafogott?
Figyelt kérdés
Én festem a körmöm magamnak. Szeretnék venni néhány színt, és érdekel, hogy milyen színeket ajánlanátok, ami a visszafogottságomat tükrözi?2021. jan. 22. 23:02
2/5 anonim válasza:
Valami olyat, ami nem üt el a körmöd színére, így ha még az elején nem olyan pontos, lepattog esetleg néhol, nem olyan szembetűnő. Esetleg valami halvány barnát javasolnék, vagy valamilyen halvány rózsaszínt. Ezt feldobhatod egy kis csillámmal szerintem. Ha picikét izgisebb színeket szeretnél, akkor tudnám ajánlani a pasztell színeket, például tavasszal/nyáron baromi jó a pasztell lila, kék, rózsaszín, esetleg zöld.
3/5 anonim válasza:
Nudere meg egy szavazat. vagy esetleg francia lakkozas?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😊
A francia lakkozás sem hangzik rosszul, de én még kezdő vagyok a géllakozásban, ezért egyenlőre még az egyszerű, egyszínre festés megy. 😊
2021. jan. 23. 10:57
5/5 Noren1989 válasza:
Én is nude témàra szavaznék, de abból pl valami picit sötétebb àrnyalatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!