Ez elég visszafogott de még izléses smink?
Párom kimondottan gyülöli a sminket de azt mondta minimálisan sminkelhetek. Ez még minimálisnak számít? (Neki nem tetszett )
Ez annyira minimális, hogy nem is látszik. Biztos jobban látszana, ha tennél mellé egy sminkeletlen képet is.
Az milyen dolog, hogy a párod "megengedi" a minimális sminket? Szegénykém...
Amúgy szép vagy :-)
Minimálisnak minimális viszont ha párom "megengedné" hogy sminkeljek, én megengedném hogy összeszedje a cuccát mielőtt kib***nám a házból.
Csak smink nélkül lehet szép egy nő... Ezt valamiért mindig azoktól hallom akik ha meglátnak smink nélkül karikás szemekkel megkérdezik "jól vagy? Fáradtnak/betegnek tűnsz" nem b+ csak ilyen az arcom a sátán kreálmánya smink nélkül
Én a páromnak ebben az esetben megengedném, hogy takarodjon a g#cibe.
Mindezt full coverage drag queen sminkben mondanám meg neki.
#9 pacsiiiiiiiiiiii :D
Amúgy te ilyen mértékben beleszólhatsz a párod megjelenésébe? Mert ha nem rossz hírem van, az ilyenek egyre jobban kontrolálni akarnak majd. Nyilván nem herélek ki minden csávót aki beleszól hogy nézzek ki, párom is szokta néha kérni hogy ne sminkeljek, na de nem úgy hogy asszony, ma nem sminkelhetsz, nem engedem ,csak megkérdezi hogy tényleg kell-e, anélkül is szép vagyok, öltözködésben meg néha már én kérem meg hogy rakjon nekem össze valamit, de azért az hogy megmondja mit szabad és mit nem, na álljon már meg a menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!