Hogyan lehetnék szép, de egyben visszafogott ballagáson?
Most lesz az általános iskolai ballagásom, és érdekelne pár dolog... Ötös tanuló vagyok, és nem cicababa. Sohasem festettem magam, csak ünnepeken, illetve magassarkú sem igazán volt rajtam, műkörmöm meg aztán pláne... Viszont ez egy olyan alkalom, amire úgy gondolom, megengedhetem. Vagy rosszul gondolom?
Tudnátok tanácsot adni? Kérdések.:
-Mekkora magassarkú engedhető meg? (természetesen előtte gyakorolnám...:D)
-Valami visszafogott, természetes smink? (kép)
-Szép alkalmi frizura, vagy csak hullámos? (frufrum van)
-Nem néznének rám rossz szemmel, ha műkörmöm lenne? (RÖVID) Kérhetnék valamilyen képet az elképzelésről?
+1: Hogyan mondhatnám meg FINOMAN a meghívottaknak, hogy pénzt kérnék...? :D
Körülbelül ennyi lenne a kérdésem. Nekem vannak elképzeléseim, csak érdekelne a ti véleményetek, hogy amit kitaláltam, megállja e a helyét.
Megengedheted! Te napod! :)
1. Akkora sarkú cipőt viselj,ami még kényelmes, mert előfordulhat, hogy jó sokat fogtok állni.
2. Csak természetesen: [link]
3. [link]
4. [link]
5.Szerintem mindenki megérti, hogy nem plüssmacit szeretnél kérni. :)
A meghívó mellé mellékelhetsz pár képet, hogy ilyesmi ajándékot szeretnél. A ceruzára erősített bankó például szerintem nagyon ötletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!