Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ezek jól néznének...

Szerintetek ezek jól néznének ki együtt?

Figyelt kérdés

[link]

A képeken az összes pc-t be szeretném lövetni.

2021. jan. 20. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Orrba a karika szerintem sok a septum mellé, én a sajátomat inkább lecseréltem sima pöttyre
2021. jan. 21. 19:41
 12/16 ReGina... ***** válasza:

Szerintem jól néz ki, nekem ebből megvan 2 lobe alsó lyuk és a felső helix.

Én nem szertnék 3. Lobe-ot de gondolkodom traguson,forward helixen.

Ajánlom neked is hátha megtetszik az egyik.

2021. jan. 21. 20:26
 13/16 A kérdező kommentje:

#11 Nekem a pötty divatja múltnak tűnik. Persze, nem csak a klasszikus strasszköves pc létezik..

#12 Hú, az ilyen "belsőbb" pc-kért nem rajongok..nagyon fájdalmasnak tűnnek :D inkább akkor kívülről haladnék (ha megtetszik közben, akkor) befelé.

Bár előtte először édesanyámnak a beleegyezése (valószínűleg) ígyis kelleni fog, mert nem minden szalon vállal engedély nélkül 18 alatt.

2021. jan. 21. 21:10
 14/16 ReGina... ***** válasza:
51%

#12 újra.

Nagyon sok tapasztalatott olvastam én is ezzel kapcsolatban de igazság szerint porcba szúrt pc.k mind fájdalmasak, ugyanannyira mint egy sima helix.

Nekem pl. nem fájt a helix, igaz előtte le volt fújva lidokainnal (bár azóta azt is sok helyen olvastam, hogy az csak placebó mert a lidokain a porcos helyenek nem is enyhíti a fájdalmat, viszont én tényleg alig éreztem a szúrast, a gyógyulás nehezebb folyamat, nekem olyan 5 hónapos és még mindig nem gyógyult meg teljesen).

Úgyhogy hajrá ha szeretnéd szerezd meg 😊

2021. jan. 21. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszenek mind :) meg a kombinációk is tetszenek, és itt az egyik válaszolóval ellentétben pont a septum-nostril karika szerintem tok meno 🤩

viszont eszrevettem, hogy a kerdesedben azt irtad, hogy lovetned (lehet csak „nyelvbotlas” volt), de kerlek szurasd oket 🙏 magadnak teszel jot vele, plusz egy rendes, megbizhato piercer alapbol sosem lone piercinget :) es annak is orulj, hogy nem vallalnak 18 alatt, mivel ez is a piercerrol arulkodik, hogy felelossegteljes :)

2021. jan. 21. 22:04
 16/16 A kérdező kommentje:

#14 a fájdalomtól aaannyira nem parázok, hiszen az egyszeri, a gyógyulásnál meg csak remélni tudom, hogy szépen meg fog történni. :)

#15 Szúrást akartam írni, igen! A kettő orrpiercing szerintem is jól mutatna. Illetve ahogy anyumat ismerem, rángatózva, de aláírná az engedélyt, ha arról lenne szó. Hajdanában neki is volt több lobe-ja.

2021. jan. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!