Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha csak korrektort teszel az...

Ha csak korrektort teszel az arcodra az úgy jó vagy kell más is rá? Ha igen akkor mi?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Jó úgy.
2021. jan. 18. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te látod, hogy elégedett vagy-e a korrketor fedésével önmagában. Én szoktam csak magában használni, ha kijön valami nagyobb pattanás. Nyilván ha alá teszel alapozót, felé meg púdert, akkor jobb lesz a fedése, de én az amúgy szép bőrömet nem fogom teljesen kifesteni pár pattanás miatt.
2021. jan. 20. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, amit az előttem szóló. Egy- egy bőrhibát elfedek a korrektorral, a szélét is szépen eldolgozom, aztán egy lehelletnyi kis púdert teszek rá, (meg a fényesebb részekre az arcomon), hogy tartósabb legyen, így a nap végéig ki szokott tartani! De a vastag vakolat nekem nem tetszik. Az meglátszik közelről! Nyanyás!☺️
2021. jan. 22. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kötelező sminkelni úgyhogy mi elég azt csak tedöntheted el..de a kérdésre a válasz ha pontosan a bőröd színével megegyező a korrektor akkor elég lehet, de a sminkesek arcpalettákat használnak(rcma, mac) és a
2021. febr. 20. 04:11
 5/5 anonim ***** válasza:
*folyt..a bőrhibákat illetve elszineződéseket(piros hegek, kék karikák stb) "neutralizálják" vagyis komplementer színnel (narancs, lila, zöld..) lehellet finoman és pontosan korrigálják, így a bőr színe azonos lesz..de mivel így az arc elveszíti a dimenzióját(angolok ezt flat face nek hívják) igazából a jól fedő alapozók többségénél is megfigyelhető így sötétebb színnel lehellet finoman dimenziót adnak az arcnak..mint látod jól sminkelni nem könnyű..ajánlom h ha nagyon karikás a szemed használj színkorigálót is de keveset..
2021. febr. 20. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!