Mennyi idő alatt fogynak el a sminktermékeitek?
Álatalában amik ezeken vannak
Alapozo :12,6.
Korrektor:12,6.
Puder:evekig.
Szemceruzak:12,24,36.
Szempilla spiral:3,6.
Szemhejpuder:evekig.
Tus:6.
Ruzsok:12.
Szajfenyek:12.
Szajcerka:6,12,36.
Szemoldok ceruza:12.
Geles allagu termekek:6,12.
Kb eddig ezek nyilvan honapok kb a legtipikebb szamok :3,6,12,36. Ilyesmik korul mozog a kremesek hamarabb lejarnak mint a por allaguak, de nekem van olyan ruzsom ami mar evek ota megvan es meg mindig jo nem romlott meg!alapozobol korrektorbol egy év alatt ha nem fogy el kidobom.
Az alapozom ha rendszeresen használom olyan 6 honap vagy több.
Korrektorbol is ha gyakran rendszeresen hasznalom akkor olyan 6-7 kb...
Puderbol meg vagy egy év de az nem romlik meg mivel nincs ami meg avasodjon benne mert por állagu.
Spiralokbol meg kb olyan 6 honapig hasznalom aztan kidobom.
Tus az hamar elfogy vagy beszárad :(
Rúzsok nekem sokáig tartanak egyik se romlott még meg így azt olyan minimum 1 evig ha nem fogy el de ha utana is jo akkor marad.
Alapozó: 3-4 hónap
Szemceruza, szemöldök ceruza: a rendes ceruza 2-3 év, a krémesebb állagú tekerős egy-másfél év
Szempillaspirál: amég be nem szárad, kb egy-másfél év
Szemhéjtus, szintén
Rúzs, szájfény: 2-3 év
Púder, szemhéjpúder, pirosító, highlighter, szemhéjfesték, színes szemceruzák: több év, előbb mennek tönkre az ide oda pakolástól, mint hogy elhasználjam.
Alapozó: 1-1,5 hónap
Púder: 2-3 hónap
Szemöldökceruza: 2 hónap
Szempillaspirál: 3-4 hónap
Highlighter: 3-4 hónap
Rúzs: 2-3 év
Napi használattal.
BB krém: 4-6 hónap - ezen próbálok javítani.
Púder: nem tudom pontosan, csak most kezdtem el használni.
Szempilla spirál: 2-3 hónap (Napi használat, dupla réteg)
Szájfény: fél év vagy több, ezt csak akkor használom, ha megyek valahova. Otthonra vagy ha elmegyek a boltba, elég az ajakbalzsam.
Szemhéj paletta: évekig csak nagyobb eseményekre használom, ritkán.
Mást nem használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!