Mi a véleményetek az Alverde kozmetikumokról, konkrétan a lentebb írt termékekről?
Ma vettem meg az egyik BB krémet, hétfőn tesztelem majd, addig be akarom szerezni az egyik korrektorukat is. Kíváncsi vagyok valaki próbálta e már. Alapvetően nem hibás a bőröm, anyajegyek kisebb nagyobb van sajnos, de nem is célom eltüntetni őket, inkább csak kicsit "egységesíteni"..szem alatti karikák viszont vannak, erre a célra szántam a korrektort :)
Általában nem sminkelek, most terveztem 1-2 apró dolgot kipróbálni, ezen kívül még a szerencsére természetesen hosszú szempilláimat szoktam spirállal felturbózni, annyi elég is neki :)
Köszönöm a véleményeket és a tapasztalatokat! :)
attól, hogy allergén mentes, még nem feltétlenül jó valami, pl. a primerük eszméletlen büdös, az arctisztító habtól meg csak kiszáradt az arcbőröm
Viszont a korrektorukról jókat hallottam
Alverdebol en meg nem vettem jo termeket, bar nyilvan nem vasaroltam meg mindent, plusz kulonbozoek is vagyunk. Az alapozo, bb krem szerintem katasztrofa, azokbol tobbet is probaltam, tovabba a tusfurdotol meg a sampontol viszkettem, es kiszaradt a borom, pedig nem erzekeny.
Nem is annyira kornyezet es borbarat egyebkent a marka, mint ahogy hirdetik magukat.
Ha lehet, akkor ne elesben teszteld a sminkeket, mert okozhatnak meglepteseket. Otthon probald ki, aztan meglatod, hogy milyen.
Én nem szeretem az Alverdét. Eddig egyik termékük sem vált be. Ezeket konkrétan nem próbáltam még, de a BB krémben kapásból van alkohol, és azt nem kennék a bőrömre.
Az olcsó natúr cuccok általában semmivel nem jobbak, mint az olcsó nem natúrak. Ugyanúgy tele vannak alkohollal, meg rossz esetben parfümmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!