A Zara parfümök melyik nagy parfümök koppintásai? Konkrétan a Fruity és az Oriental érdekelne.
Személyesen nem teszteltem még egyik Zara parfümöt sem.
Azt tudom, a Red Vanilla illatot sokan hasonlítják a La Vie Est Belle-hez, a Gardeniát a Black Opiumhoz, a Pink Flambé-t a Juicy Couture Viva La Juicy-hoz.
A két említett illatnál egyiknél sem találtam említést híres hasonmásról semmilyen platformon.
Van néhány parfümöm a Yodeymától (remélem, jól írom), azok szinte megszólalásig hasonlítanak a világmárkák eredeti parfümjeihez. A fűszeresebb illatok akár egész nap is tartanak (nekem az Olympea parfüm másolata van meg ebből a márkából, nagyon tartós és szinte ugyanolyan illata van, mint az eredetinek), viszont a virágosabb, frisebb illatok csak pár óráig tartanak (a Chanel Chance parfüm eredeti és másolat verziója is megvan, kábé ugyanolyan az illatuk és a tartósságuk is).
Megtalálod a teljes parfümlistát a márka honlapján, az eredeti illatok összehasonlításával, de több ilyen márkát is hallottam már, akik kifejezetten világmárkákat másolnak le és adnak el sokkal olcsóbban parfümöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!