Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerinted a körömlakkozás k....

Szerinted a körömlakkozás k. rv. S?

Figyelt kérdés

Pár napja egy-két válaszadó egy gyermeknevelési topikban kifejtette, hogy a körömlakk az anyukán is kurv.s, az ilyet lek.rvázzák a háta mögött a férfiak, és ha kilakkozza a kislánya körmét (a topikban nyárra nem oviba, világosrózsaszínre volt írva) akkor belőle is tuti k.rvát nevel.

Mi erről a véleményetek?

A körömlakk tényleg a k.rvák kiváltsága???

2010. aug. 14. 21:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a piros körömlakkot. Kicsi, kerek körmeim vannak, szépen szokott mutatni.
2010. aug. 15. 14:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Azzal még azért egyetértek hogy egy 4 éves kislány körmét nem kell kilakkozni, bár ha otthon van és csak játékból vagy valami, akkor kit érdekel? A játék sminkkészleteket akkor be kéne tiltani mert k_rvát nevelnek vele a szülők a lányukból? Nem! Ezzel is bizonyos mértékben a női szerepet tanulják a kisgyerekek, és amíg otthon játszanak ilyenekkel, addig nincs ezzel gond. Az a gond, ha majdhogynem kényszerítik a gyereket a sminkre vagy a körömlakkra... Egyébként nem kéne megszólni a magassarkús, körmüket lakkozó nőket. Ez így magában egyáltalán nem egyenlő a prostik kinézetével. Ha meg egy kislány (jó, már olyan 10 év körüli) valami visszafogottabb színnel lakkozza a körmét -mondjuk halványrózsaszín- az szerintem nem gond, ettől még nem lesz belőle k.. Ennyi erővel a kislányokra tervezett körömcipőket is kritizálni. 2 centis sarkú ünneplőcipőkkel mi van? Prosti lesz a kislány mert magassarkú ünneplő cipője van?

Ja, és kedves kommentelő! Hogy a fenébe lenne a magassarkú cipő kvás? Ezt ésszel nem bírom felfogni, hogy a legnőiesebb öltözékre azt mondod alapból hogy kvás...

2010. aug. 16. 22:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Úgynézki sok ember nem ismeri a Kva szó jelentését..hihetetlenek vagytok.. egy szolid kis nem divatozós nem agyonfestett lány is lehet kva :D ja és csak úgy közlöm hogy sok lányt ismerek akinek piros a körme néha meg magassarkút hord stb stb és mégse kv köztük én se! Amúgy most megint nagyon divatos a piros szín körömbe is ..akkor undorytó ha hosszú körömre festik rá a pirosat.. na az nem szép!
2010. aug. 16. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

attól, mert valaki anya még nem kell feladnia a nőiességét, mi az hogy k.urv.ás egy anyukán a körömlakk? még a műköröm se az, egy kulcsszó van: ízlés!

egy gyerek persze ne festegesse agyon magát, ráér még arra, de játékból egyszer-kétszer, főleg nyáron szerintem az sem gáz, ha kipróbálja.

az első válaszoló megjegyzésén a hatvanévesekről elképedtem. igenis legyen egy érettebb nő is ápolt!

26/l

2010. aug. 17. 09:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én szeretem festeni a körmömet:)

Vannak: lila, fekete, kék, piros, rózsaszín körömlakkjaim...:)

De amúgy szerintem nem k.rvás, eddig senki nem szólt be, nem is néztek le...szóval sztem nem az.

2010. aug. 17. 09:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...O.o ekkora hülyeséget se olvastam még soha életemben...nemtudom ki volt az az idióta aki ezt írta abban a topikban, de szerintem süllyedjen el magában...egy nő attól lesz ápolt és egyben nő is, ha szép rendben tartja a körmeit és persze magát is...attól hogy a kislányának is kifesti abban is nemtudom mi a bűn...minden kislány szeretné utánozni anyukáját, próbálják festeni magukat stb...ez természetes...én is ezt csináltam kiskoromban, és lám mégse vagyok k.rva xD jaj ez nagyon ütött..szinte már fájt hogy valaki enyire h..lye
2010. aug. 17. 10:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

erre csak azt tudom mondani, hogy nem a körömlakktól lesz valaki k*rva, hanem attól, ha kiáll a sarokra és pénzért fűvel-fával lefekszik.

rövid körmeim vannak, élénk színre szoktam lakkozni (lila, zöld, pink, sötétebb bogyószínű), sminkelem magam, hordok magassarkút, és nem néztek még k*rvának.

2010. aug. 17. 13:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Kislányok és kisfiúk utánzás és szerepjátékok során is tanulják a felnőttséget. A külsőségek a legszembetűnőbbek, ezeket akarják először előadni.Nem gondolom, hogy egy gyermeknek azzal visszautasítani pl. a körömlakk-kérését, hogy "rossz felnőtt lesz belőled, ha ezt teszed",egészséges dolog. Valószínű, hogy sokkal többet árt, mintha a kérést játékként megélve teljesítjük.
2010. aug. 17. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem,egyeltalán nem.Pláne ha egy kislány körmét kifested szép babarózsaszínre vagy csillámossal az nagyon szép és aranyos tud lenni.Egyébként néhány válaszadó meg csupán a maga korlátai ill. idiótaságai miatt fikáz le másokat.Sok NŐ azt hiszi azért mert szült egy gyereket , már mindent tud és mindent fikázhat,kritizálhat!Én nem vagyok anya,de némelyiknél én már így gyermektelenül is okosabb és normálisabb vagyok!Hülye pi..ák!Ne törődj velük,ha tetszik a kislányodnak a lakk,hát fesd ki a körmét!
2010. szept. 29. 17:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon régi kérdés :D Nem baj leírom a véleményem.

Kedves első válaszoló nekem a nagymamám kifestette a körmömet már 8 éves koromban is,nem keltettem k..v.s hatást,mert kék csíkos volt.

60 felett ne fesse? Háát azért gondolkozz már el.. Miért ne festhetné? -.-

A nagymamám 67 éves és mégis festi a körmét,nem hagyja el magát,de ilyen gyöngyházas rózsaszínnel.

És legalább nem egy banya a nagymamám,és nem is k....s ;) Divatos,és én nem szégyellem őt. Sőt én is olyan akarok lenni idős koromban. :)

2011. ápr. 26. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!