Szerinted a körömlakkozás k. rv. S?
Pár napja egy-két válaszadó egy gyermeknevelési topikban kifejtette, hogy a körömlakk az anyukán is kurv.s, az ilyet lek.rvázzák a háta mögött a férfiak, és ha kilakkozza a kislánya körmét (a topikban nyárra nem oviba, világosrózsaszínre volt írva) akkor belőle is tuti k.rvát nevel.
Mi erről a véleményetek?
A körömlakk tényleg a k.rvák kiváltsága???
Azzal még azért egyetértek hogy egy 4 éves kislány körmét nem kell kilakkozni, bár ha otthon van és csak játékból vagy valami, akkor kit érdekel? A játék sminkkészleteket akkor be kéne tiltani mert k_rvát nevelnek vele a szülők a lányukból? Nem! Ezzel is bizonyos mértékben a női szerepet tanulják a kisgyerekek, és amíg otthon játszanak ilyenekkel, addig nincs ezzel gond. Az a gond, ha majdhogynem kényszerítik a gyereket a sminkre vagy a körömlakkra... Egyébként nem kéne megszólni a magassarkús, körmüket lakkozó nőket. Ez így magában egyáltalán nem egyenlő a prostik kinézetével. Ha meg egy kislány (jó, már olyan 10 év körüli) valami visszafogottabb színnel lakkozza a körmét -mondjuk halványrózsaszín- az szerintem nem gond, ettől még nem lesz belőle k.. Ennyi erővel a kislányokra tervezett körömcipőket is kritizálni. 2 centis sarkú ünneplőcipőkkel mi van? Prosti lesz a kislány mert magassarkú ünneplő cipője van?
Ja, és kedves kommentelő! Hogy a fenébe lenne a magassarkú cipő kvás? Ezt ésszel nem bírom felfogni, hogy a legnőiesebb öltözékre azt mondod alapból hogy kvás...
attól, mert valaki anya még nem kell feladnia a nőiességét, mi az hogy k.urv.ás egy anyukán a körömlakk? még a műköröm se az, egy kulcsszó van: ízlés!
egy gyerek persze ne festegesse agyon magát, ráér még arra, de játékból egyszer-kétszer, főleg nyáron szerintem az sem gáz, ha kipróbálja.
az első válaszoló megjegyzésén a hatvanévesekről elképedtem. igenis legyen egy érettebb nő is ápolt!
26/l
Hát én szeretem festeni a körmömet:)
Vannak: lila, fekete, kék, piros, rózsaszín körömlakkjaim...:)
De amúgy szerintem nem k.rvás, eddig senki nem szólt be, nem is néztek le...szóval sztem nem az.
erre csak azt tudom mondani, hogy nem a körömlakktól lesz valaki k*rva, hanem attól, ha kiáll a sarokra és pénzért fűvel-fával lefekszik.
rövid körmeim vannak, élénk színre szoktam lakkozni (lila, zöld, pink, sötétebb bogyószínű), sminkelem magam, hordok magassarkút, és nem néztek még k*rvának.
Nagyon régi kérdés :D Nem baj leírom a véleményem.
Kedves első válaszoló nekem a nagymamám kifestette a körmömet már 8 éves koromban is,nem keltettem k..v.s hatást,mert kék csíkos volt.
60 felett ne fesse? Háát azért gondolkozz már el.. Miért ne festhetné? -.-
A nagymamám 67 éves és mégis festi a körmét,nem hagyja el magát,de ilyen gyöngyházas rózsaszínnel.
És legalább nem egy banya a nagymamám,és nem is k....s ;) Divatos,és én nem szégyellem őt. Sőt én is olyan akarok lenni idős koromban. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!