Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használtok...

Milyen alapozót használtok ami fent marad a 40 fokban is?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengeteg videó meg reklám van a neten tizenezres alapozókról, amik a legdurvább bőrhibákat is eltüntetik, így nem tudok dönteni.

Olyan alapozót keresek, ami nem olvad le nyáron sem, tartós és nem olyan mint egy vakolat. Nem használom gyakran, de havi 1 alkalommal borzasztóan néz ki a fejem, így akkor szoktam felkenni, de nem vagyok vele megelégedve teljesen.

Szóval: ti mit használtok ami nem vakolat, fent is marad egész nap, fed is és ne adj' isten még a bőrnek is jó?

ma 12:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ami a legdurvább bőrhibákat is elrejti, az vakolat. Lehet, hogy távolról nem annyira feltűnő, de közelről biztosan, nyáron főleg. 40 fokban izzadunk, nem kicsit, akinek főleg az arca, annak még rosszabb. Ha nem egy légkondis autóban, vagy helyiségben vagy, akkor nem hiszem, hogy tökéletes marad a vakolatod.

Ha általában normálisan néz ki a bőröd, akkor mi az a havi egy alkalom, amikor borzasztó annyira, hogy vakolni kelljen?

ma 12:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem eddig csak egy vált be. Tényleg fed, tartós, ha teszek rá púdert. Elég természetes is, én csak egy vékony réteget viszek fel. 40 fokban szerintem semmi sem marad fent. Meg lehet próbálni olyan fixálókat, amiket sminkesek is használnak pl. esküvői sminknél.

[link]

ma 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!