Szerinted a körömlakkozás k. rv. S?
Pár napja egy-két válaszadó egy gyermeknevelési topikban kifejtette, hogy a körömlakk az anyukán is kurv.s, az ilyet lek.rvázzák a háta mögött a férfiak, és ha kilakkozza a kislánya körmét (a topikban nyárra nem oviba, világosrózsaszínre volt írva) akkor belőle is tuti k.rvát nevel.
Mi erről a véleményetek?
A körömlakk tényleg a k.rvák kiváltsága???
hat 10 ev alatt elegge, esetleg atlatszo
13-30 evig barmilyen (habar szerintem piros vagy rozsaszin kormok + magasarku igy is kurwas)
35-tol kisse visszafogotabb szinek
60-... kisse ize hogy festik a kormuket...
Szerintem nem a k.rvák kiváltsága.Egy francia manikűr vagy egy világosabb színűre kifestett köröm inkább az ápoltságot tükrözi,hogy foglalkozol magaddal.
Nyáron én is ki szoktam lakkozni a keresztlányom (10 éves) körmét halvány rózsaszínnel vagy színtelennel.
Szerintem egy szépen kilakkozott kis köröm sokkal szebb,mint egy műköröm.
Az első válaszoló szerint a magassarkú is k.rvás?Hol élsz?Az őskorban?
Nem k.urvás a körömlakk!!!!!!!!!!
Qurvás az, ha valaki pénzért dug.
Körömlakkost lequrvázni bunkóság.
Kicsit hosszú a topik, de ha valakit érdekel, kicsemegézheti, hol és ki k.rvázott:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
ÁCsi.
Aláírom, kisgyerekre ne..
de miaz hogy "13-30" éves lányokon/nőkön k_rvás a piros körömlakk meg a magassarkú????!!!!!
magassarkú cipő egy nőnél ALAP.13 évesen már pirosra festettem a körmöm, mégsem vagyok k.rvás.
Ja és mi közös van hozzá hogy a nők 60 felett festik e a körmüket..???pfff. bármilyen "izé" valaki még abban a korban is foglalkozik magával, jobban mint más huszonévesen ;)
Én a barátom unokahugának ki szoktam lakkozni a körmét, nyáron, amig nincs oviban, átlátszó alapon rózsaszín virágosra, és tündéri. Ja, és 3 éves. Mindig boldogan mutogatja... meg kiszinezi a száját, stb. Minden kislány mutogatja magát..
De ez baromság. Biztos az a nem ku.rvás, akinek gyönyörű csontig rágott körmei vannak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!