Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence superlast vízálló...

Essence superlast vízálló tust hol tudok venni?

Figyelt kérdés

Kedvenc tusom és amit használok már évek óta és venni akartam egy újat mivel nem tudom mennyi van még a tubusban de nem sok szerintem. Sajnos azonban nem találtam se rossamannban se dm-ben ezt a fajtát.

Kék fekete tubusa van, és van rajta egy 18h felirat is. Ha valaki esetleg látta üzletben vagy tudja hol tudnám beszerezni legyszi írjon

(pinkpandan jelenleg elfogyott)

2020. dec. 26. 01:20
 1/2 Lena7 ***** válasza:

Én kb 3 hete vettem a barátnőmnek a Dm-ben, akkor még nagyon sok volt belőle.

Viszont most nézem a netes oldalakat és nem találtam nagyon 1 magyar oldalt sem ahonnan rendelni lehetne.

Szerintem jelöld be a pinkpanda oldalán, hogy értesítsen ha újra van a termékből és menj el egy másik Dm üzletbe, hátha ott van. Ha pedig nincs, akkor érdeklődj, hogy mikor hoznak/hogy van-e a közelben olyan Dm üzlet, ahol ez a termék megtalálható.

Sok sikert hozzá!

2020. dec. 26. 08:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem hogy ez melyik dm-ben volt?
2020. dec. 26. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!