Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire vagytok megelégedve...

Mennyire vagytok megelégedve az Essence márkával?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Én a Long Lasting szemceruzájával maximálisan elégedett vagyok (felső szemhéj kihúzására használom csak), a szempillaspiráljaik nagy része is számomra megfelelő.

A Mattifying compact powder nem vált be tőlük. Ideig-óráig hozta a matt hatást nálam. :(

Mást nem próbáltam tőlük. ☺️

2020. jún. 2. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Ár-érték arányban jók. Az I need a Miracle spiráljuk nagy kedvencem, van tőluk szemceruzám is amit szeretek, körömlakkban is jó színeik vannak. A szemhéjpúdereikből amiket próbáltam, azok elég gyengék, peregnek, kopnak, nem pigmentáltak.
2020. jún. 2. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A kilences paletták felérnek a profikhoz, de csak a kilences papírdobozosok. A bronzosítók, pirosítók szintén nagyon jó minőségűek. A szemceruzák amiket #1 mond nekem az elmegy kategória, de én nem szeretem.

Lash Princess szerintem drogériás szinten legjobb spirál.

Highlightereket én nem szeretem az Essencetől.

A szájfények viszont tök jók, folyékony rúzsból a Colour Boost Mad About Matte nekem nem jött be, de a többi igen. Szájceruza megint csak elmegy.

Körömlakkok viszonylag jók.

Szemöldökpúder sokáig nagy kedvencem volt.

Illetve én az ecseteket is nagyon szeretem, nagyon jó minőségűek ezért az árért.

2020. jún. 2. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Csak a körömlakkjukról tudok véleményt alkotni, az pedig pozitív.
2020. jún. 3. 06:24
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Sötétbarna szemöldökceruza csakis az Essencetől, a legjobb , kb. 8 éve használom. Próbáltam más márkákat de nem jött be, ez pedig 500 Ft.

Van még egy Essence 3in1 palettám, highlighter, pirosító és kontúr. Imádom, csak ezt használom, szerencsére 2 vettem kb. 2 éve. Az egyik már teljesen elfogyott és a másikból sincs már sok, hiába keresem, már seholsem kapni, pedig überelhetetlen. A többi sminkcuccom mind-mind nagy márkás, de ezt a két terméket szinte minden sminkemnél használom. :)

25/N

2020. jún. 3. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a körömlakkokkal eléggé meg vagyok elégedve, viszonylag tartósak, és szépek a színek. A 'stay all day' korrektorral teljesen elégedett vagyok, évek óta használom. Nekem a szemöldökceruza nem vált be.
2020. jún. 3. 10:52
 7/12 Metionin ***** válasza:
100%
Termékfüggő, nekem pl. az összes spirál potyogott, a szemhéjfestékek (kivéve a paletták) alulpigmentáltak, az alapozó-bb féleségek nekem sajnos túl sötét színűek, de a normál (tekerős) rúzsok pl. nagyon jók, a fehér mattító púdert sok éve használom, a long lasting szemceruzát vagy 10 évig használtam és az újabb fajta körömlakkjaik is meglepően jók lettek.
2020. jún. 3. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
73%

Az Essence fedőlakkját imádoom. Ez az első fedőlakk, ami tényleg napokkal meghosszabbítja a körömlakkjaim tartósságát. Illetve vannak elég tartós körömlakkjai, mondjuk nem mind olyan. De pl. van egy arany színű körömlakkja az Essencenek, ami tartósságát és szépségét illetően is remek.

Illetve van egy Essence palettám, a "My only 1", az is elég jó tartósságát illetően. Illetve még az Essence This Is Me. rúzs is remek, szép színek, viszonylag tartós, ár-érték arányban tökéletes.

Most így hirtelen ezek jutottak eszembe, amiket imádok az Essencetől. De ezekkel teljesen meg vagyok elégedve. Illetve még az Essence szemöldökpúderét is volt alkalmam használni, az se rossz. :)

2020. jún. 3. 17:15
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Nem csalódtam még egyik termékükben sem.
2020. jún. 4. 01:21
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Az essence is van nyilván silány termékei de minden márkának, általában palettában szoktam őket vásárolni vannak jó palettáik, santa paletta is nagyon jo, szájfényük is nagyon jó a shine shine kollekció spiráljukat is próbáltam nemrossz de lehetne jobb is, alapozóba meg nem próbáltam sztem nem is akarom, de amugy nem rossz.
2020. jún. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!