Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet venni ilyen folyékon...

Hol lehet venni ilyen folyékony rúzst?

Figyelt kérdés
Olyan folyékony rúzst keresek amit felkensz vársz egy kicsit és utána lehúzod mint valami arcmaszkot. Nem rendelni szeretnék hanem személyesen venni Debrecenben. Valami ilyesmire gondolok: [link]
2020. dec. 23. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
Én még nem láttam sehol, de talán Müllerben előfordulhat (ott nem kerestem egyedül). Inkább applikátoros tintákat láttam.
2020. dec. 23. 23:47
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Szia! A kínai boltokban találsz ilyet, nagyon sokban van, pont ugyanilyen, illetve van még egy fajta. Párszáz forint.
2020. dec. 24. 00:26
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Kínaiba lehet kapni olcsón, én régebben vettem jópár színbe de valami borzasztó!
2020. dec. 24. 00:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is kerestem anno kevés sikerrel. Ellenben a dm/ rossmannban találtam Loreal paris termékek között hasonlót. Olyasmi mint a szájfény, de teljesen fedő színei vannak. Felkened, fent hagyod fél percre, letörlöd a felesleget, és tartósabban ott marad mint egy sima rúzs. A cigim végét össze szokta fogni, de pl csók nyomot nem hagy arcon, poháron.

De pontosan kell kenni, mert hiába törlöd egyből, már nyoma marad

2021. jan. 15. 09:03
 5/7 A kérdező kommentje:
09:03 Esetleg a pontos nevét nem tudod?
2021. jan. 21. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:

L'oreal paris rouge signature

[link]

2021. jan. 22. 08:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jan. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!