Hol lehet venni ilyen folyékony rúzst?
Figyelt kérdés
Olyan folyékony rúzst keresek amit felkensz vársz egy kicsit és utána lehúzod mint valami arcmaszkot. Nem rendelni szeretnék hanem személyesen venni Debrecenben. Valami ilyesmire gondolok: [link] 2020. dec. 23. 22:58
1/7 anonim válasza:
Én még nem láttam sehol, de talán Müllerben előfordulhat (ott nem kerestem egyedül). Inkább applikátoros tintákat láttam.
2/7 anonim válasza:
Szia! A kínai boltokban találsz ilyet, nagyon sokban van, pont ugyanilyen, illetve van még egy fajta. Párszáz forint.
3/7 anonim válasza:
Kínaiba lehet kapni olcsón, én régebben vettem jópár színbe de valami borzasztó!
4/7 anonim válasza:
Én is kerestem anno kevés sikerrel. Ellenben a dm/ rossmannban találtam Loreal paris termékek között hasonlót. Olyasmi mint a szájfény, de teljesen fedő színei vannak. Felkened, fent hagyod fél percre, letörlöd a felesleget, és tartósabban ott marad mint egy sima rúzs. A cigim végét össze szokta fogni, de pl csók nyomot nem hagy arcon, poháron.
De pontosan kell kenni, mert hiába törlöd egyből, már nyoma marad
5/7 A kérdező kommentje:
09:03 Esetleg a pontos nevét nem tudod?
2021. jan. 21. 22:47
6/7 anonim válasza:
L'oreal paris rouge signature
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. jan. 22. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!