Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Másnak is ilyen rossz az...

Másnak is ilyen rossz az essence cerkája?

Figyelt kérdés
Most vettem faragós cerkát,de olyan az állaga,mint a rúzsnak,egyszerűen lehetetlen vele dolgozni,szabályosan olyan,mint valami krém.Nagyon mérges vagyok,a színe gyönyörű,de a minősége..azt kívánom annak kelljen dolgozni vele aki kitalálta,még jó,hogy ilyen olcsó volt...
2010. aug. 11. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet csak a melegtől tedd be a hűtőbe pár órára és utána próbáld ki
2010. aug. 11. 15:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Megtörtént.

Köszi,most már találtam válaszokat a keresőben,a többség azt írja szar.Ált.Loreal sminket használok,de elcsábultam,mert gyönyörű színe volt,ilyen árnyalatot nem láttam még semmilyen márkából,de soha többet nem veszek gagyit.Tudom,hogy olcsó meg minden,de akkor is kidobtam az ablakon,még ha csak 400 Ft-ot is.

2010. aug. 11. 15:44
 3/9 anonim ***** válasza:
én tekerőset vettem direkt mert azt hallottam hogy a faragós szar:D eddig nekem bevált...
2010. aug. 11. 15:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,néztem,de nekem tűhegyes cerka kell vékony vonalat húzni,a tekerősből meg hogy csinálsz vékony hegyűt?Ugye....
2010. aug. 11. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem van tekerős meg faragós is. a tekerős fekete, azt mindennap használom, nem kenődik, nagyon jó minőségű. a faragós lila, azt csak alkalmanként használom. nem az igazi, de elmegy, próbáltam már rosszabbat is.
2010. aug. 11. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:
így van, a sima cerka nem jó, nekem a felkenéstől kb 5 perc és szétfolyik. a tekerős pedig egész nap, még buliban is a helyén maradt, kellemeset csalódtam benne. azt is ki lehet hegyezni, mégpedig úgy h picit jobban kicsavarod a hegyét és sima, szemcerka hegyezővel körbe mész rajta. nah ez így elég furán hangzik, de megcsinálni könnyebb :)
2010. aug. 11. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
igy jar az aki gagyit vesz.. mac , covergirl forever ..ezeknek a cerkai egyszeruen isteniek
2010. aug. 11. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:

19:44-es vagyok

van mac cerkám. nem jó.

2010. aug. 11. 20:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben.Most azonnal kiugrok az államokba egy covergirl cerkáért.
2010. aug. 11. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!