Mi a véleményetek az essence körömnyomdáról?
Figyelt kérdés
Holnap akarok venni, csak nem tudom meg éri-e?!
Nektek mi a véleményetek róla?
Egyszerű vele a mintákat elkészíteni? A kezdők is tudják használni?
Köszönöm
2011. nov. 6. 12:26
1/7 Szafica válasza:
Szia! Háááát... én vettem, de mire egy elfogadható mintát csináltam az volt fél óra:D és persze nem tudtam mindegyikre rendesen megcsinálni... szerintem elég nehéz, bár lehet én vagyok a béna:D
2/7 anonim válasza:
én is valahogy így jártam... azt hallottam h ehhez is valami sűrűbb körömlakk kell... de nem vagyok benne biztos :D szerintem megveheted, ha ügyes vagy és türelmes megéri... de ha olyan mint én, akkor nem hiszem... xD én 2 körmömre tudtam rendeset csinálni a többi mind maszat lett :D
3/7 Szafica válasza:
én rendes hozzávaló körömlakkal csináltam és úgyse ment:D
4/7 anonim válasza:
szerintem bénák vagytokxDmá bocs:D nagyon könnyű szerintem pedig nincs nagy kézügyességem egyébként:D le kell venni róla a fóliátxDD nekem azért nem sikerült csak később jöttem ráxdxd
5/7 Szafica válasza:
én rájöttem, hogy lekell venni...(ráis van írva) , de vagy túl sok lakkot húztam le , így hiányos lett a minta, vagy túl keveset és csak egy folt lett
6/7 anonim válasza:
én is utólag jöttem rá :D majd megevett az ideg mikor nem sikerült XD egyébként nagyon egyszerű használni, megéri :)
7/7 anonim válasza:
áhh ugyanezXDelőző 3. vagyok ha ezt lehet érteni:D tudom hogy rávan írva azthittem már levettemXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!