Mennyire telített a körmös szakma?
Kb minden 3. lány ismerősöm körmös, fodrász vagy kozmetikus akar lenni.
Ha jól csinálod, reális árakkal dolgozol, korrekt vagy és "szerethető" akkor van esély a vendégkörre.
Ha drágán, rosszul dolgozol és még bunkó is vagy akkor senki nem megy hozzád jó szívvel.
Minden bokorban több körmös is van.
Ettől függetlenül, ha a legjobbak közé fogsz tartozni, akkor jól meg fogsz élni belőle.
Ehhez kell elhivatottság, idő, pénz, akarat, nagyon sok gyakorlás. Több továbbképzés, folyamatos tanulás.
Rajtad múlik, hogy meddig viszed.
Pl nézd meg instan nailsbymesii-t, ő még nincs két éve a szakmában, mégis hol tart.
Ha az a majom Ausztriát utánozza lehet rá esély, hogy a műkörmösök is tönkre mennek. Én még mindig járok hozzá, és kérdeztem tőle, hogy még azért van vendég? Azt mondta a körmösöm, hogy tele a naptára a következő hónapokra is. Szóval egyelőre nem mind ment tönkre.
Én max plusz kereseti lehetőségnek tanulnám ki. De főállásnak nem lenne jó nekem. Én személy szerint nem tudnám csinálni ezt mindennap. De te kipróbálhatod magad benne ha nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!