Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miket ajánlanátok egy totál...

Miket ajánlanátok egy totál kezdőnek sminkelés terén?

Figyelt kérdés

Helló, szóval, én nem tudom hogyan és mikor és miért de anyámnál megrepedt a jég és azt mondta sminkelhetek ha szeretnék, csak ne legyen 3 méter vastag. Én sosem smibkeltem még csak videókat néztem róla, szóval nem tudom mit éri meg venni és mennyit, ebben pedig anya se tud segíteni mert ő nem szokott sminkelni.

Szóval ti mit ajánlotok? Bocsi ha nem teljesen világos, kissé izgatott vagyok!

2020. nov. 23. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Ha eddig nem érdekelt akkor most miért csak mert szabad???
2020. nov. 23. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy sosem érdekelt?
2020. nov. 23. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Hány éves vagy, hova jársz?

Általános iskolásoknak szerintem semmi szükség a szempillaspirálon, enyhén látszó szájfényen kívül másra, max korrektor+púder, ha csúnya a bőröd. Én évek óta Essence-t használok az utóbbiakból, szerintem kifejezetten jó az árához képest. Spirálból Maybelline van, 2 évig is kitart nekem egy tubus napi használattal és nagyon tartós. Szerintem megéri az árát.

2020. nov. 23. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Ez attól függ. Otthon szeretnél gyakorolgatni magadon? Akkor szerintem egy két paletta, természetesebb, színesebb árnyalatok, primer, alapozó, púder, pirosító, highlighter, szemceruza, kontúr ceruzák, szemöldök ceruza vagy por, ecsetek, szempilla spirál, egy-két rúzs, szájfény. Ezek vannak nekem. Bár én itthon is szoktam kísérletezgetni, festegetni, de még én is kezdő vagyok. Ha napi használatra, suliba gondoltad, akkor szerintem is elég egy alapozó vagy korrektor, spirál vagy szemceruza + halványabb rúzs vagy szájfény.
2020. nov. 23. 20:57
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 elhiszem, de nem áltsulis vagyok. Köszi a választ!

#4 igen, itthon gyakorolni. A covid miatt most úgyis elég szabadidőm van szóval nem lenne rossz :D köszi a részletes kommentet, imádlak!

2020. nov. 24. 05:56
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

Alapozobol L'Oreal infelitible ha akarsz fedést, L'Oreal tru match még jó.

Korrektor Catrice camoflouge liquid korrektor.

Púder L'Oreal tru match

Bronzosito Catrice sun glow

Szempilla spiral maybeline false lift

Tus essence liquid vizállo folyekony tus.

Szemoldok ceruza maybeline slim pencil

Trend it up pure nude rúzs

Catrice essence ruzsok korul nezz korul ha nude ra vagysz vagy trend ut up.

Szemhejpuder revolution márka ami neked tetszik olyan szín összeálitás.

Ecsetek essence satír ecset, Real Techques ecsetek beuty blender.

Primer nivea start makeup.

Ebelin ecsetek is még jok.

Micellás vízekből garnier,nivea.

Alapozo korrektor puderbol talald meg a te börszined.

2020. nov. 24. 10:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
2020. nov. 24. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Szivesen :)
2020. nov. 24. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó magyar youtuberek sminkelnek. (Lsd Viszkok Fruzsi régebbi videók, Alexy Vivi, Karin) nézd meg egy két videójukat ahol olyan sminket csinàlnak ami neked tetszik, és vedd meg azokat a termékeket. Idővel kialakul a sajàt ízlésed.
2020. nov. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!