Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetnék minél koreaibb?

Hogyan lehetnék minél koreaibb?

Figyelt kérdés

Mielőtt megköveztek, kérlek olvassátok el!

Anyukám ugyan csak félig koreai, de alig lehet róla megmondani. A nagymamám származott onnan. Van egy nővérem, aki teljes egészében anyura ütött, annyiban más, hogy jóval magasabb, de az arcszerkezete ugyanolyan, noha ő már háromnegyed részben magyar. Magas, nagyon karcsú, gyönyörű, hosszú fekete haja van, csodaszéo bőre, tipikus ázsiai szemekkel, ami hihetetlenül jól áll neki. Egyebként az anyai nagyapám is fekete hajú volt, vékony testalkattal, nagyon fehér bőrrel. És akkor itt vagyok én, akiben viszont teljes egészében kijött az apai ági genetika. Én is magas vagyok, de hízékony, világosbarna a hajam, az arcomon pedig semmi ázsiai vonás nincs. Amikor anyukánkkal (aki simán letagadhat a korából húsz évet) és a nővéremmel megyünk valahova, én nevetségesen festek. Mindketten mint valami topmodellek (bizony még anyu is), és akkor ott vagyok én, széles vállakkal és combokkal, lófejjel, nagy, de nem szép, zöldessárgás szemekkel. Tudom, el kellene fogadnom magamat, de amikor például nagyritkán meglátogatjuk a koreai rokonaimat, úgy érzem ott magam, mint valami betolakodó.

A következő dolgokat gondoltam ki:

- befestetem a hajamat

- lefogyok 173 cm-hez 50 kilóra (64 vagyok)

- koreaiasra sminkelem az arcomat (ehhez is jól jönne segítség)

- ha elég idős leszek, a szemeimet megműttetem és sötétbarna kontaktlencset hordok

Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, további tippeket szívesen fogadok.

16/L

2020. nov. 20. 15:49
 1/2 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs azzal ha nincs ázsiai arcod a származásodból adódóan. A hajfestés még oké, meg a fogyás, de egy vagyonért megműteni az arcodat szerinrem nagy butaság lenne, az már többé nem te lennél. Ha bárki megdícsér majd, hogy milyen szép vagy, nem leszel büszke arra, hogy az a "szépség" MŰ, NEM IGAZI! Mindenki egyedi, próbáld meg úgy szépnek látni magad ahogy vagy, és ha mindenképp szeretnél koreaisabb lenni inkább próbáld sminkkel, mondjuk a túlzott smink is eltakarja a valódi szépséged. Nekem is volt, hogy olyan akartam lenni mint egy modell, agyon sminkeltem magam rengeteget fogytam, befestettem a hajam, dícsérték a külsőm, minden pasi rám mászott. Aztán összejöttem a barátommal (ennek már 5 éve), előtte lemostam a sminkem, picit meghíztam, és azt mondta milliószor valódibb a külsőm mint azelőtt, és ez vagyok én.
2020. nov. 20. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ennek elég kamuszaga van, valószínűbbnek tartom hogy valami kpopos kislányka vagy aki álomvilágban él. Tudom hogy nem ezt akarod hallani de te soha az életben nem fogsz kinézni ázsiainak, még ulzzang sminkkel se. Amit amúgy ne csinálj mert egy bohócnak néznek ki az ilyen emberek. A koreaiak is csak szánakoznak az ilyeneken. Nézd meg azt a brit palit aki Jiminre akart hasonlítani és mindenféle plasztikai műtétje is volt, bottal se érne hozzá senki, nevetség tárgya ráadásul vissza se tudja csinálni, örökké egy torz izé marad.
2020. nov. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!