Hogyan lehetnék minél koreaibb?
Mielőtt megköveztek, kérlek olvassátok el!
Anyukám ugyan csak félig koreai, de alig lehet róla megmondani. A nagymamám származott onnan. Van egy nővérem, aki teljes egészében anyura ütött, annyiban más, hogy jóval magasabb, de az arcszerkezete ugyanolyan, noha ő már háromnegyed részben magyar. Magas, nagyon karcsú, gyönyörű, hosszú fekete haja van, csodaszéo bőre, tipikus ázsiai szemekkel, ami hihetetlenül jól áll neki. Egyebként az anyai nagyapám is fekete hajú volt, vékony testalkattal, nagyon fehér bőrrel. És akkor itt vagyok én, akiben viszont teljes egészében kijött az apai ági genetika. Én is magas vagyok, de hízékony, világosbarna a hajam, az arcomon pedig semmi ázsiai vonás nincs. Amikor anyukánkkal (aki simán letagadhat a korából húsz évet) és a nővéremmel megyünk valahova, én nevetségesen festek. Mindketten mint valami topmodellek (bizony még anyu is), és akkor ott vagyok én, széles vállakkal és combokkal, lófejjel, nagy, de nem szép, zöldessárgás szemekkel. Tudom, el kellene fogadnom magamat, de amikor például nagyritkán meglátogatjuk a koreai rokonaimat, úgy érzem ott magam, mint valami betolakodó.
A következő dolgokat gondoltam ki:
- befestetem a hajamat
- lefogyok 173 cm-hez 50 kilóra (64 vagyok)
- koreaiasra sminkelem az arcomat (ehhez is jól jönne segítség)
- ha elég idős leszek, a szemeimet megműttetem és sötétbarna kontaktlencset hordok
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok, további tippeket szívesen fogadok.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!