Aramnd kérdése:
Hogyan lehetnék, minél rövidebb idő alatt kopasz, illetve veszíthetem el a hajam?
Figyelt kérdés
Tudom.Nagyon érdekes egy kérdés ez.És maga a tény is az,hogy egy ember el szeretné veszíteni a haját.De érdekelne a dolog.2015. okt. 30. 22:16
1/9 anonim válasza:
sztem borotvával a leggyorsabban :)
3/9 anonim válasza:
Ha pl megfázik a hajhagyma akkor van rá esély h kihullik
5/9 anonim válasza:
csak valamilyen betegség, erőteljes külső behatás során fog kihullani a hajad magától. miért akarnál mégis ilyet??
7/9 anonim válasza:
hasonló cipőben járok. nekem egyszerűen szarul áll a haj
8/9 anonim válasza:
Nullásgép és borotva kombinációjával :D Ez már csak azért is előnyös,mert nem végleges megoldás, ha nem tetszik, hagyod megnőni. Bár ha tényleg zavar, hogy van hajad, ez nem igazi megoldás, mert pár nap múlva már szúrós...
9/9 anonim válasza:
Add át a felesleget annak akinek ritkul és zavarja! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!