Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Középiskolában elfogadható a...

Középiskolában elfogadható a szemöldök por és szempillaspirál?

Figyelt kérdés

A legtöbb lány az osztályomól használ alapozót meg minden egyéb dolgot, viszont szerintetek ha a szemöldököm meg a szempillám megcsinálom az nem olyan "sok"? :D néha úgy érzem, hogy sok, viszont az tény, hogy sokkal szebb vagyok egy szép szemöldökkel. Előre is köszi a válaszokat:)

Ja meg azt kihagytam, hogy nálunk ha egy lány sminkelni magát elindul a pletyka, hogy k***a:D Szóval mindenféleképpen vissza fogott sminkre gondoltam

2020. nov. 20. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy érzed.

Mast se kell leirni azért mert sminkel. En ezt ugy mondom hogy 20 eves koromig nem sminkeltem es jelenleg is kb fel evente 1x.

Nekem is volt középsuliba egy ilyen osztalytarsam aki hiaba lakott kozel a sulihoz volt hogy 5kor felkelt hogy vegezzen a sminkjevel. Ettol függetlenül nem gondoltam hogy ez baj. O 5 kilo sminkkel erezte jol magat en meg anelkul.

Ahogy erzed ha szeretnéd néha kevesebb, neha tobbet tegyel:) a mostani csoporttarsaim kozul van aki mindennap megcsinalja a szemöldökét mert szoke, es olyan smink nelkul mintha nem lenne:) ezt Te tudod egyedul.

2020. nov. 20. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem az a tipik kvás hanem szolidabb akkor szerintem nem baj
2020. nov. 20. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
Mi az a szemöldökpor?
2020. nov. 20. 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Egy barna por, es bele martod az ecseted es felviszed a szemöldököködre:)
2020. nov. 20. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha szolid, akkor semmi baj nem lehet vele. :)
2020. nov. 20. 18:39
 6/9 A kérdező kommentje:
#5 Szolid:) a szemöldökömnek csak a természetes vonalát emelem ki, mert alapból sajnos nagyon világos szemöldököm van:/
2020. nov. 20. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hallod én középiskolába lila rúzsban és cicás tusvonalban jártam tizediktől kezdve :D

Aki k*vának néz egy szempillaspiráltól annak annyi esze is van, ha akarod használni akkor használd nyugodtan, ne az ilyen hülyékre figyelj. Ez fényévekre van a sok sminktől

2020. nov. 20. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 Uhh jól hangzik a középsulis sminked:D hát igen, rossz tulajdonságom mások véleményére hallgatni
2020. nov. 20. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azok akik lek*rváznak egy lányt attol mert sminkelnek azoknak csak gratulálni tudok 17 vagyok rendszeresen sminkelek imádom az erős sminkeket mert sminkes akarok lenni és szűz vagyok nahát valóban sok köze van a sexuális dolgokhoz a sminknek,sose értettem külső alapján miért jó itélkezni nem bugyi melltartoba mész aki lekurvázna mond neki hogy ne irigykedjen csak mert szép vagy.

Amugy szemöldök kiegészités,kis korrektor,spirál ajakápolo bőven bele fér pláne ha közép iskolás vagy,én általánosban is sminkeltem mégse szolt érte egy tanár se.

2020. nov. 21. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!