Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik rúzs lehetett ez ?

Melyik rúzs lehetett ez ?

Figyelt kérdés

Kb két éve kaptam ajándékba. Burgundi vagy meggy bordó volt, az állaga tökéletes, krémes, tartós, nem szárított, nem volt teljesen matt de túl fényes sem, a színe is tökéletesen passzolt mindenhez, egyszóval a tökéletes rúzs számomra.

Sajnos nagyon hamar elhagytam, vagy ellopták, felforgattam a lakást sehol sem találtam meg, a boltokba is keresem régóta, de nem találok hasonlót sem és a nevére sem emlékszem :(

Maga a rúzs egyébként vékony volt, kitekerős, nem a klasszikus forma, valamilyen sötét tokban volt (sötétkék vagy fekete arany felirattal talán) és a teteje ha jól emlékszem átlátszó volt.

Szinte biztos, hogy valami drágább, szóval meg kell lennie valahol ha gyártják még. Tudom, hogy ez így kevés, de valaki tudja esetleg melyik márkájú rúzs lehet ez ? Mindegy, hogy mennyibe kerül.

2020. nov. 16. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
50%
Nézz körül a makeup.hu oldalán lehet megtalálod ott :)
2020. nov. 16. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

érdemes lenne attól megkérdezni, akitől kaptad

hátha ő emlékszik, hogy hol vette

estée lauder-nek van sötétkék-arany csomagolású rúzsa, de ha az lenne, valószínűleg már rég megtaláltad volna

[link]

esetleg nézd meg itt, hátha képről beugrik, hogy melyik volt

2020. nov. 16. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!