Engednétek az érett, 14 éves, 8. osztályos lányotokat így iskolába?
Azt mondta, hogy nagyon ki van száradva a szája, kicserepesedett neki és már fáj is. És hogy ez a szőlőzsír segít neki.
Azt én is észrevettem, hogy kicserepesedett és lepattogzott a száján lévő felső réteg.
Szerintetek? Mehet azzal a száján iskolába?
Tudom, van aki már körmöshöz, kozmetikushoz jár, folyton sminkben megy iskolába, de a lányom nem ilyen, nem is szeretne sminkelni.
Exférjem egyebkénr rúzsnak nézte, bár ő nem ért az ilyesmikhez. Halvány színű, van, akinek alapból ilyen a szájszíne, de a lányomnak alapból elég világos. Igaz, most nagyon be van gyulladva neki, vagy nem rudom es emiatt vörösebb, de en látom, hogy annak a zsírnak van színe.
Mehet így iskolába?
Engednétek a gyereknek hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Te nem vagy normális kedves kérdező menj pszichologushoz kérlek, am ajakápoló amit te szölőzsírnak nevezel avagy labello tudod az ajakápoló bőr ápolási szerek közé tartozik hiszen nem szájfény vagy rúzs.
8-os lány meg miértne sminkelhetne amugy is?
Be van gyulladva a szája pl mondjuk akkor valami speckobb dologal kéne ápolni! Fáj neki csíp is gondolom és te csak ezen vagy fen akadva hogy kihivo e hogy "szölőzsír van rajta" úr usten ilyen anyja senkinek ne legyen komunistácska, gondolom te is az vagy aki lek*rvázik egy lányt csak mert sminket hord vagy a szempilla spirálra is már vakolatot mond meg jaj csak a prost*k viselnek azt..
Kb ilyen lehetsz, gyógyszertárba sürgősen vegyél neki valamit ami segit a száján livsen kék ajakalpoloja nekem bevalt hatha az neki is segit.
Te meg a tul szűk látásodon sürgősen változtass. Én már 5 évesen is epres labellot használtam és akkor mivan úr usten!
Ezeknek a szőlőzsíroknak alig van színe max a tubusban de felkeneve nemigen látszik.
Nézz egy kicsit magadba mert fontosabb hogy mit szólnak mint a lányod egészsége. Egyebkent szerintem nem az iskola reakciójától félsz ( bár az sem normális) hanem te vagy ilyen gyepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!