Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engednétek az érett, 14 éves,...

Engednétek az érett, 14 éves, 8. osztályos lányotokat így iskolába?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy nagyon ki van száradva a szája, kicserepesedett neki és már fáj is. És hogy ez a szőlőzsír segít neki.

Azt én is észrevettem, hogy kicserepesedett és lepattogzott a száján lévő felső réteg.

Szerintetek? Mehet azzal a száján iskolába?

Tudom, van aki már körmöshöz, kozmetikushoz jár, folyton sminkben megy iskolába, de a lányom nem ilyen, nem is szeretne sminkelni.

Exférjem egyebkénr rúzsnak nézte, bár ő nem ért az ilyesmikhez. Halvány színű, van, akinek alapból ilyen a szájszíne, de a lányomnak alapból elég világos. Igaz, most nagyon be van gyulladva neki, vagy nem rudom es emiatt vörösebb, de en látom, hogy annak a zsírnak van színe.

Mehet így iskolába?

Engednétek a gyereknek hasonló helyzetben?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 14. 23:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Carmex, a szolozsir ilyenkor mar edeskeves!
2020. nov. 15. 06:49
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, ezért lepontozni, mert leírtam, hogy a gyerekek rúzsként tekintenek rá...
2020. nov. 15. 15:12
 23/27 Metionin ***** válasza:
85%
Ilyen szigorú a gyerek iskolája hogy vergődnek egy szőlőzsírért vagy mi? A mai 14 évesek már sokszor úgy sminkelnek mint én 30 évesen, bár ez nem követendő példa de egy sima szőlőzsírért nehogy szóljanak már. Egyébként ha ennyire ki van száradva a szája akkor tényleg vegyetek neki egy Carmexet meg otthonra egy tégely vazelint. Suliba a Carmex, otthon jó vastagon vazelin + egyen C-vitamint és pár nap alatt rendbe jön.
2020. nov. 15. 15:14
 24/27 anonim ***** válasza:
68%

Te nem vagy normális kedves kérdező menj pszichologushoz kérlek, am ajakápoló amit te szölőzsírnak nevezel avagy labello tudod az ajakápoló bőr ápolási szerek közé tartozik hiszen nem szájfény vagy rúzs.

8-os lány meg miértne sminkelhetne amugy is?

Be van gyulladva a szája pl mondjuk akkor valami speckobb dologal kéne ápolni! Fáj neki csíp is gondolom és te csak ezen vagy fen akadva hogy kihivo e hogy "szölőzsír van rajta" úr usten ilyen anyja senkinek ne legyen komunistácska, gondolom te is az vagy aki lek*rvázik egy lányt csak mert sminket hord vagy a szempilla spirálra is már vakolatot mond meg jaj csak a prost*k viselnek azt..

Kb ilyen lehetsz, gyógyszertárba sürgősen vegyél neki valamit ami segit a száján livsen kék ajakalpoloja nekem bevalt hatha az neki is segit.

Te meg a tul szűk látásodon sürgősen változtass. Én már 5 évesen is epres labellot használtam és akkor mivan úr usten!

2020. nov. 15. 18:37
 25/27 anonim ***** válasza:
92%

Ezeknek a szőlőzsíroknak alig van színe max a tubusban de felkeneve nemigen látszik.

Nézz egy kicsit magadba mert fontosabb hogy mit szólnak mint a lányod egészsége. Egyebkent szerintem nem az iskola reakciójától félsz ( bár az sem normális) hanem te vagy ilyen gyepes.

2020. nov. 16. 10:23
 26/27 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem, nem kell maszkot hordani a suliban?
2020. nov. 16. 17:39
 27/27 A kérdező kommentje:
Az iskolakban kepzeld nem kotelezo a maszk.
2020. nov. 16. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!