Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Engednétek az érett, 14 éves,...

Engednétek az érett, 14 éves, 8. osztályos lányotokat így iskolába?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy nagyon ki van száradva a szája, kicserepesedett neki és már fáj is. És hogy ez a szőlőzsír segít neki.

Azt én is észrevettem, hogy kicserepesedett és lepattogzott a száján lévő felső réteg.

Szerintetek? Mehet azzal a száján iskolába?

Tudom, van aki már körmöshöz, kozmetikushoz jár, folyton sminkben megy iskolába, de a lányom nem ilyen, nem is szeretne sminkelni.

Exférjem egyebkénr rúzsnak nézte, bár ő nem ért az ilyesmikhez. Halvány színű, van, akinek alapból ilyen a szájszíne, de a lányomnak alapból elég világos. Igaz, most nagyon be van gyulladva neki, vagy nem rudom es emiatt vörösebb, de en látom, hogy annak a zsírnak van színe.

Mehet így iskolába?

Engednétek a gyereknek hasonló helyzetben?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 14. 23:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%

Persze, menjen inkább kicserepesedett szájjal iskolába, hadd szenvedjen vele, nem? Te komolyan nem fogod fel, hogy a szőlőzsír nem dekorkozmetikum?

20 évvel ezelőtt voltam ilyen kisiskolás, amikor még az átlátszó körömlakkból is balhé volt, de hideg, szeles időben mindenki használt szőlőzsírt, akinek könnyen kiszáradt a szája. Nekem anyám vette, és ő kérte, hogy használjam.

Ha majd jön a pattanásos időszak, arra sem használhat majd krémet, mert azt meg alapozónak nézi az exférjed? Van baj a fejetekben...

2020. nov. 15. 00:10
 12/27 anonim ***** válasza:
59%

Én is javaslom a mézet, ha otthon van. Egyébként pedig a sima kókuszolajnak is megéri adni egy próbát, napjában többször, nekem 1-2 nap alatt el szokta mulasztani.

Valamint lehet, hogy ez furán hangzik és nem tudom, mennyire helyes lépés, de az elhalt hámsejteket, amitől nagyon csúnyák az ajkak, én a fogkefémmel szoktam ledörzsölni egy nagyon minimális fogkrém kíséretében. Ez instant megoldás és nem orvosolja a problémát. Én azt javaslom, hogy ha majd elmúlik, akkor is rendszeresen használjon valamilyen szájápolót, főleg ha kimegy (bár most a maszk amúgyis véd).

2020. nov. 15. 00:13
 13/27 anonim ***** válasza:
95%
Vannak 14 évesek akik útszélinek öltözve mennek iskolába, te meg egy szőlőzsíron kattogsz 😂
2020. nov. 15. 00:18
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
Halvány színű szájfénnyel is engedném 14 évesen, nemhogy szőlőzsírral. Te jó ég... az ilyennek nem is kéne témának lennie.
2020. nov. 15. 00:27
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
Dehogy engedném!
2020. nov. 15. 00:33
 16/27 anonim ***** válasza:
93%
Jézusom, hát ez csak szőlőzsír, nem rúzs. Én is használtam gyerekként, pedig férfi vagyok.
2020. nov. 15. 00:48
 17/27 anonim ***** válasza:
6%

Labella Classic színtelen, meg amúgy nem kell összekenni vastagon az ajkat vele és akkor nem néz ki tőle úgy, mint egy bohóc. Ha csak egy-két helyen van kirepedve, akkor elég akár csak ott bekenni.

Egyébként ebben a korban nagy játék szokott lenni a szőlőzsír, mert a gyerekek tényleg a rúzsozásra asszociálnak belőle, erre esetleg figyelj, pláne a mostani helyzetben (ne adja át másnak).

2020. nov. 15. 01:31
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Most egy szőlőzsírból nem csinálnék ügyet, ennyire bigott nem vagyok...
2020. nov. 15. 03:37
 19/27 anonim ***** válasza:
95%

Én csak azért nem, mert ezek a szőlőzsírok semmire se jók, inkább vennék neki carmexet, ami elég egy évre és nagyon hasznos.

Kezdd el engedni kicsit, mert az ilyen kislányokból lesznek vagy a legnagyobb lázadók, vagy a legéletképtelenebbek.

2020. nov. 15. 04:50
 20/27 anonim válasza:
92%
Miért ne engedném? Nincs ebben semmi rossz.
2020. nov. 15. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!