Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek jól döntöttem?

Szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés
Alapból nagy volt rám a karikagyűrűm, de az utóbbi 1 évben sokat fogytam, így már nem tudtam normálisan hordani, a múltkor pedig leesett és kiesett belőle a kő. Az üzletben azt mondták, hogy mivel elég komplikált darab és kő is van benne, ráadásul 3 méretet kell visszavenni, össze kell zsugorítani, meg így csiszolni, úgy fényezni és lehet nem is lesz ugyanolyan. Úgy döntöttem, hogy inkább kérek egy ugyan ilyet kisebb méretben, ráfizetéssel. Kicsit furán néztek rám, de férjem is egyetértett ebben, nekem már nem ugyanaz a gyűrű lenne olvasztgatás után, ráadásul lehet nem is nézett volna ki ugyanúgy.

2020. nov. 11. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben semmi fura nincs, jobb így mintha elvesztetted volna mert nagy rád.
2020. nov. 11. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!